23 March, 2007

ADA BERANI KA?






Dapat ni dari member sepejabat...

Ada berani ker nak pakai...??

Kalau pB setakat pakai dalam bilik , boleh lah kot...

Nak pakai dalam rumah, nampak dek Tok Ma, berbakul kena leter....

Macam macam sekarang nie.....


PSSSTT.....Janganlah pulak ada hero hero kat luar sana, dok tanya pB mana nak beli..

32 comments:

kakLuna said...

ada jual ke?kat mana?kat mana?
nak gak..pakai kat dlm bilik je le..hehe

pB said...

KAK LUNA

Kah Kah Kah
ingatkan hero hero yang akan tanya dulu...

rupa - rupa isteri isteri yang lebih tertarik...

agak agak kalau bukak kedai jual baju cam nie, laku tak , Kak Luna..

will you be my first customer??

Pisces said...

hahaha..
sy pun nak beli utk pakai dalam bilik jer la..
jgn jual mahal2 pulak kak..

pB said...

PIECES

Wah ... memang sah laku kalau bukak kedai nie....

Am said...

no komen hehehe

Mak Su said...

eeiiiuuuu.... macam baju gatai je... pakai trus rasa gatai... hehehee... sori... salam perkenalan untuk pb juge... (tak sanggup ler Mak Su nak pakai baju cenggitu, nanti gatai tak de ubat).

pB said...

AM
Lama tak nampak Am..

Hi hi...Am malu nak komen sebab buat masa ni dia jer hero yang tinggalkan jejak kat sini...

MAK SU
Hai Mak Su..

Janganlah kata gatai ...
Katalah , satu cara untuk menggoda suami....

hi hi ...
kalau gatai, leh suruh husband tolong garu ..... tak salah kan

INDERA KENCANA said...

Wahhhhh!!!! Bukak-bukak je blog Kak pB, terus saya terperanjat badak... Kurrhhh, semangat..
Mungkin sebab itu dia dipanggil "Terperanjat Badak" kot. Tidak dipanggil "Terperanjat Tikus" atau "Terperanjat Kucing" sebab saiz Badak tu kan besar. Macam tu lah besarnya terperanjat saya.

Ayoyo.. sapa la agaknya yang nak "berani mati" pakai baju macam ni kat KL..?

Pa'chik said...

jepun lo ni koho tolo.. sungguh...


psstt... nok beli ma'no eh?

pB said...

INDERA

Kah Kah Kah..
Ha ha ha ha ..
Nasib baik kak pB tak tergolek jatuh dari kerusi bila dpt komen Indera ini...

Dan nasib baik jugaklah Indera tak punyai apa apa penyakit yang berkait dengan jantung...kalau tidak .. AMPUNNNNNNNN.....

Suker suker jer....
Janganlah pulak lepas ni dah tak nak melawat akak lagi...

Rasanya kalau Indera buleh "terkejut badak", kalau kak pB pakai, agak agak B kak pB terkejut apa ek...??

Jawapannya -> Terkejut Harimau Bintang, terus terkammmmmm

pB said...

PA'CHIK

Terlampau maju, dah jadi mengundur...

Psstt....kito ado ko member kat Jepun???

pB said...

PA'CHIK
Bro Kamato ada di Jepun sekarang..

Nanti kita minta tolong dia belikan..

Pachik nak berapa lai...??

Bro Kamato...boleh ker??

INDERA KENCANA said...

Sudah tentu saya akan sentiasa melawat blog Kak pB. Blog Kak pB dan jadi blog peberet saya..

Ya. B Akak akan terkejut Harimau Bintang. Hi hi hi..

umeboshi said...

ekkeke..geli la baju gini. pakai dlm bilik ok lagi.ahahahahaa... kak pb nak mulakan jualan?

NBK466 said...

Ngerinya baju...Kat mana ada jual yek? he.he.he..

KAMATO said...

Nanti la nak tenguk kedai mana jual ... kalau jumpa tak masalah boleh beli punya

maklang said...

laaa....tak tau nak kata apa laa..

ni kira aurat terbukak laa ni??

ummibatrisya said...

salam,

pb...jangan lupa ummi nak jugak satu. tapi ummi tak nak pakai nak simpan je. :)

~ahni~ said...

Selambak jugak barang dia tu kan.... tak mo eh, kita punya tak lah sebesar itu, takut aku tengok...

zino said...

kat mana nak beli? hehe

13may said...

mana buleh beli???

hehhe.....

redza said...

i pun nak tanya juga sis PB..mana boleh beli baju neh?? cun gak neh..hehehe...erkk...kreatif laa yang design...order satu ehh..

mfaizalzul said...

ish2..
hebat tul la bj ni..
hehehehe

kakZ said...

akak kat cc ni..punya la kalut scroll cepat2 mouse tu nanti bebudak kat cc ni kata akak tengok web 'tak patut' lak. hihi

pB said...

INDERA
Kalau B akak jadi Harimau Bintang, akak nak kena g berguru dengan Ustazah ... belajar urutan harimau mengaum...kah kah..

UMEBOSHI
Geli dalam hati jer kan..
Tapi teringin gak nak beli...

NBK
Mula mula jer ngeri, lepas tu seronok... Adoi laaa....

BRO K
Biar betul nie...sebab kalau tengok member yang tinggal komen ni, memang ada pasaran kat sini...

MAK LANG
Ini memang lebih dari terbukak aurat...kalau mcm pB tak per sebab kat dlm umah tu Abe sorang jer lelaki..yang lain sumer pompuan...
Tak teringin ke Mak Lang.??

UMMI
Sayanglah, kalau beli, simpan dlm almari...

AHNI
Original lagi bagus kan?

BRO ZINO
Che wah...Bro teringin nak beli untuk MEM ker..?? Jom , kita pakat pesan pada Bro Kamato..

13 MAY
Jepun rasanya...sini belum ada lagi

REDZA
Lama tak nampak Redza.. apa khabar?
Design tu memang kreatif, tarikan isteri kepada suami...
Nak jugak ...
Berminat tu..

MFAIZALZUL
Salam...tq sebab drop by
Memang hebat..tapi untuk yang sudah berumahtangga sahaja.

KAK Z
Salam Akak...
Lama sungguh Akak hilangkan diri..
Rindu pB..
Sorry akak, sebab buat akak kelam kabut..
Terkejut macam Indera jugak ker?

~adeQ~ said...

Bahaya betul baju ni kakPB. Mau terjojol bijik mata org kalau pakai kat luar. Pastu pakai tudung pulak. Cuba bayangkan...hehehe...macam2...

kasutVINCCI said...

err... malas nak komen yg ni. KV komen en3 yg bawah tu lah. Hahahaha

pB said...

AdeQ
Tak leh akak imagine, orang bertudung pakai baju ni... buruk benor ...

KV
Welcome back...
Lamo hi'le...
Ngaib , bakpo ??

happyirfa said...

pakai baju tu?oh tidakkkkkkkkkk

pB said...

IRFA
Kenapa tidakkk....
Tak perlah..akak hormati pendirian Irfa...

Alex Lacey said...

kkejuk k.we masuk sat ni...sib baik tok keno "ban" ko system...kat ofis k.we ni ado system i-shield, hok buleh block gambar2 bukak aurat hehehe...kalu PC kita dikenalpasti ado bendo tu, dia akan block kita punya akaun hehehehe....maknonyo hok ni ni tok la bukak aurat sangat lagi kakakakaka.....

pB said...

KAK WEAR
Kah kah kah...kak wear ni srupo Indera..

Indera nasib baik tok keno sakit jatong..

Skali skalo ober ober sikit...

Tak dedoh aurat tu, so , kak wear keno royak ko Mak Lang...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...