21 March, 2007

TAG LAGI

pB kena tagged lagi..
Kali ini oleh ini budak klate ... FIZZY

Terkial kial jugak nak membuatnya...
Lagipun pB ni bukan cerdik IT sangat...
Sikit sikit sahaja tau....

So... Fizzy , inilah gambor desktop yang kak pB guna untuk PC di pejabat nie.
Untuk kat umah , lain gambor la kan....

Harap Fizzy, sudah berpuas hati..

Lega...rasa macam hutang dah berbayar...




Resolution: 1074 by 768 pixels (right click / properties / setting)
Laptop , LCD , CRT Monitor : CRT Monitor
Been using this desktop since: Dah lupa (sebab pB memang suka tukar tukar)


Actually gambor ni pB ambil dari website TRIBETOYOTA
Kira pengguna Toyota yang baik lah nie...
Setahu pB yang join kelab TT ni ialah Bro Zino dan Bro Kamato


pB suka gambor nie sebab kaler nyer hijau.
Hijau kan melambangkan ketenangan.
So, harapan pB dengan adanya wallpaper nie, maka hari hari pB di pejabat
tak berserabut dan tidak asyik nak marah marah aja...


Wording yang ada kat sini ialah
"TOYOTA MOVING FORWARD ....
LIKE A LOVINGLY TENDED PLANT .....


Nak tagged orang lain ker....??
Hmmmmmmmm.....

1)Pada siapa siapa saja yang terasa nak tunjuk desktop mereka tu pada pengunjung blog mereka, silalah ringan ringan jari untuk mengkopi dan mengepes .....

2)Pada semua yang masuk blog pB hari ni dan esok (sebelum ada n3 baru), dan TIDAK meninggalkan komen anda, sila buat nyer........ jangan malas malas...

18 comments:

INDERA KENCANA said...

Baikkk Puan.
Saya takkan malas-malas.

Cantik desktop Kak pB..

pB said...

INDERA
Memang sungguh mengikut kata betul si Indera ini...
bagus bagus ...

Cantik..?
Perasan lah pulak kejab kak pB

Kah Kah Kah
(You make my day)

happyirfa said...

hai kak pb..
dulu say selalu ke blohg kak pb tp mcm susah sgt nak masuk blog tu sampai saya fed up.tp hari ni cepat pulak dapat .nak link boleh ker ?tak boleh pun nak link jugaklah ye

Pa'chik said...

laa.. ado lagi tag gambar desktop ni. kalu MLM gak, kiro oghe ngelah la ni, memang bonus kecik.. hahaha...

Sastri said...

tengok gambar desktop tu tetiba lagu jenal abidin - hijau terngiang2 di telinga ni... :D

KAMATO said...

Penggemar toyota sudah pasti suka gambar tu....

Kak Lady said...

Hehehe...sampaikan desktop pun pakai toyota punya...setia betul..

pB said...

IRFA
Hai Irfa.. terimakasih kerana masih sudi untuk singgah kat umah akak nie... Jgn cepat putus asa...

Nak link...

Silalah..

Tiada masalah di pihak akak...

Malah akak berterima kasih lagi pada Irfa ...

PA'CHIK
Tulah ke, betul kato pochik, kalau masuk Skim Cepat Kaya, kiro hok ngu'jung ngu'jung , tapi ado lagi lah habuannyer...

SASTRI
Nampak gaya akak kena cari lagu Jenal lah pulak...

Mana nak cari..??

KAMATO
Dlm website tu, ada dua yang pB suka..
1) yang hijau ni
2) yang gambar cawan kopi tu . Klasik tul

KAK LADY
Kalau bukan ahlinya yang buat promosi, siapa lagi kan...

Sokong TT dlm diam diam, walaupun sekarang ni susah sgt nak join kalau mereka buat makan makan tiap tiap bulan

oren said...

hihihi..nih kira saya tinggai komen nih..tak kena la ek???

pB said...

OREN
Pandai kno orang utara nie...

tak pa , sebab perjanjian nya dah gitu...

Btw untuk Sastri, kak pB dah boh dah lagu HIJAU...so enjoy

*fizzy* said...

Salam, kak pB..

hehehehe..comey wallpaper kak.
serious rasa tenang tgk.. =)
satu lagi fiz suko tgk sbb kak pB took the effort susun icons tu comey².
oh,lupa..sedangkan hanger pon kena ikut kaler baju..
thehehehehehe..

ok kak pB..
terima kasih kerana join game yg tak tmbh income pon ni..
hehehehe..
kalu laa wak gini buleh duit takpo jugok...deh?
LOL

pB said...

FIZZY

Senang hati sebab ramai rupanya suka pada HIJAUUUUU.....(dlm makna tu)

Lain kali Fizzy buat game yg boleh dtgkan duit lah pulak nyer, mesti ramai yang join sekaki atau dua kaki.

13may said...

:)

loveujordan said...

Hijau..... suka tengok but my feberet colour is blue :D

Alex Lacey said...

memang tenang...suko..suko...

pB said...

13 MAY
Hai :-)

LJ
Biru...pB pun suka gak.
hari ni pakai baju kurung biru

KAK WEAR
Ni tinggal komen, sebab talk say tunjuk desktop dialah nie....

Panda panda
bijok bijok
klaver klaver

Helena said...

mesti mata pb in good condition kan....

pB said...

HALENA
Tak baik pun, kalau ikut ikut, memang dah kena pakai cermin mata. Tapi asyik patah jer, so malas dah nak buat yang lain...

Mata rosak sebab asyik dok tenung screen pc baca blog hari hari...(kerja sikit jer)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...