11 April, 2007

Kaki

Kenapa orang laki laki, nak masuk toilet mesti nak singsing kaki seluar....??

You all tu tak duk ker?
sebab tu takut terperechik jer??

3 comments:

blackpurple said...

Kebanyakan lelaki bersolat dengan seluar yang sedang dipakai melainkan bagi yang rajin membawa kain pelikat. Tapi kalau sedang berjalan-jalan tentulah agak kurang praktikal untk membawa kain kan...

Rasionalnya, menyingsing kaki seluar adalah untuk mengelakkan air dari lantai tandas atau mangkuk tandas yang mungkin bernajis terpercik ke seluar.


:)

Pa'chik said...

nge'chik la... nati koto slua nok wak ma'ye.
buke ghajing nok bowok kaing plekkak..

tapi jawakpe hok mudoh, pasal labuh la... kalu sikak dok, tok sising la..

minnie said...

Hmmm.. ye ke? tak perasan plak.. tapi untuk saya, kalau saya g toilet awam dan bila berseluar memang saya sinsing seluar... Mana la tau air yg mengalir kat lantai tandas tu air apa kan...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...