04 April, 2007

REZEKI


apa yang dimakan tadi ....

ada besday girls dua orang



pB ditengah tengah ..


hero hero mula makan


antara staff yang datang ke majlis tadi


licin .... alhamdulillah



kenyang nyer dan mengantuknya

alhamdulillah , moga bos yang belanja tadik tu, murah rezekinyer...
Tiap tiap bulan cam ni, ok gak...

35 comments:

NBK466 said...

Makan PIZZA nie kena layan ramai2.. baru selera.. takat makan sefamily yg 2.5 orang makan cam den.. personnal PIZZA yg kecik tuh pun tak abish...hu..hu..hu..

pB said...

NBK
Tadi tu ada dalam 15 orang jugaklah.
pB tak lah laju sangat sebab dah biasa tengah hari makan nasi...
Dapat makan sekeping jer dan semangkuk chicken sup dan sekeping kek blueberry itu sahaja...

blackpurple said...

Wah...ada makan-makan ek tadi... Rezeki jangan ditolak..

Gambar yang PB bertiga tu memang sengaja dikaburkan ke..?

he he he..

pB said...

BP
Betuiii rezeki jgnn ditolak, musuh jangan dicarik, bahaya

Gambar tu idaklah disengajakan. Mcm gambar tu tahu jer yang pB ni pemalu orangnyer...

Hik hik hik

happyirfa said...

emm sedapnya piza tu.
nape muka kak pb tak jelas?saja jer tau

pB said...

IRFA
Lagi sedap sebab free a.k.a percuma

Sajer jer bagi blur blur...
Malu weh...

yus said...

salam kak PB,
makan pizza ramai2 mmg menyelerkan..

cutenya baby tu menganga..hehe

pB said...

YUS
memang pun, tapi perut melayu nak jugak carik nasi...

pB pun suker sgt sgt gambar tu..
rasa mcm nak ada baby semula..
ngeh ngeh ngeh...

umeboshi said...

dah lama tak mkn pizza hut. err..gambo kak pb tak terang la. tak aci aaaa..ehehe.. woh, moga cepat2 kak pb dpt baby. jom join kelab ibu2 hamil!ahaks.

pB said...

UME
Sebab tak terang lah, kak pB berani nak boh tang situ...

Aci aci buka pintu...
nana nana sudah pulang ...

Join D Club... jap jap ..
nak kena fikir lagi......

Pa'chik said...

piBI apo mase nyo taing amek gambar? hahah...
pah tu mato dok jeling kok laing pulok?

pB said...

PO'CHIK
Hah !!!!
Napok korrr...???

Lariiiiiiiiiiii

JoKontan said...

Ni nak nyakat sikit. :-)



Abe Sele bagi makan mender.

Berisi sikit.

Ha ha..

farah said...

pb...napa dah tak de tagboard?
baru perasan sbb nk post msg baru perasan. juz nk b'tau, saya dah pindah umah baru....nak gak pindah umah bila tengok kengkawan pun pindah umah....hehe

zino said...

sedap nya pizza.. nak sikit hehe

pB said...

BRO J
Sikit jah kor??
Rasonyor meme koho brisi since kito jupo tahun lepas tu...

Se'ne hati ....

FARAH
Salam..
Tq sebab infd pada pB. pB dah melawat dah... Cantik umah baru tu..pB suker D kaler...

Keep up D good Work

BRO Z
Jom...kita buat TT kat Pizza Hut ..

Bro Z jadik HOST ...

kasutVINCCI said...

uih..lama tak pekena pizza. Tp sekali makan berbulan bulan takmau. Muak. Hehehe

*fizzy* said...

huishhhh...sedapnya pizza tu..
lama rasa nya x makan..tp bila mkn dpt 1 slice pon dh kenyang..

fiz pagi² dh mkn nasi lemak..
adoi....mcm mana nk diet ni?
heheheheh..

pB said...

KV
Me'me pung...
Me'me muok...

Sedak nasi kerabu daging baka lagi...

FIZZY
Kak pB smale ma'ke so slice jah.. pun pung kok'o nok prabih..
Me'me perut orghe melayu, nok carik nasik jugok...

Nasi lemok...??
Sedap tu..
Kak pB pagi nie ma'ke nasi goreng
Lepah tu, siap tapau kuih 2 bijik lagi...

MULAN said...

salam pb... apa2 yg orang belanja memang best kan!!! murah rezeki boss tu...

Kak Lady said...

Uiks...pb...tgk gambar ni baru perasan...dah lebih 1 bulan akak tak pekena pizza...hehehe...teringin lah pulak...

PB...macam baby tu jugak ke...dah kenyang ngantuk...jgn...tu cheese akan buat kita mengembang kalau terus tido...macam kak lady...hahahah

Alex Lacey said...

hooo...make-make best weh...montel sungguh baby kat bowoh tu...gi lah PB join ibu2 hamil tuh hehehehe

pB said...

MULAN
Salam kembali buat MULAN

Betul tu, kalau org lain yang belanja, memang sedap semuanya....

KAK LADY
Sabtu ni buleh lah ajak anak anak pekena Pizza kat Shah Alam nie///

Keju...??
Kembang..??
Ooohhh tidak...!!!

Kak Lady tak lah kembang mana..
Dah comel , gie tuk ...

pB said...

KAK WEAR

Meme comel sungguh baby tu..
Ge're tu gak..
Kalu buleh nok gomo gomo..
Cium cium...

BTW, gamba baby ni, pB boh jadi wall paper kat pc pB...
so , no more the GREEN wall paper..

Hi hi...join D CLUB...
nantilah...
tunggu dan lihat ....

INDERA KENCANA said...

Beshnyee dapat makan-makan.
Apasal Kak pB tak ajak saya sekali?

pB said...

INDERA
Nak ikut ker....?
Awat tak habaq awai awai...

Nanti kit cuba arrange gathering , nak tak?
Agak agak, boleh jalan tak..??

umeboshi said...

jom buat gathering kak pb. utk para pengomen 'umah' kak pb ni. ahahha...

pB said...

UME
Ok gak tu cadangan...

Ume buleh ker jadik organizer..??

Walau apa apa pun, kiter dua kena jumpa dulu...

Ngeh ngeh umah punyalah dekat, tapi tak jumpa jumpa lagi ....

izinni said...

salam pb,
di shah alam rupanya .. dah dekat benor le tu. saya suka makan kat sup utara power sek 18, dekat giant tu. adehhh laaa .. berasap kalau pekena dengan sambal dia sekali.

pB said...

IZINNI
Jom kita makan makan kat situ satu hari nanti..

Kita ajak Ume sekali...

ummibatrisya said...

salam,

buat ummi terliur je. dah le puasa hari ni. dah le ada class malam hari ni. nampaknya malam ni buka puasa makan roti sambil tgk gambar piza pb, buat lepas kempunan. :)

kakLuna said...

lah....gambar kakPB awatnya amik mebelakangkan tingkap..

aduh..teknik pencahayaan yang disengajakan supaya effect wajah yang berseri2 milik tuan punya blog dapat dilindungi dari UV..haha

pB said...

UMMI
Rajin tul ummi posa.
pB , posa ganti pun lum habis lagi..
Berat sungguh nak buat..
Dasyat tul perangai..

Tak pa, ummi...
call sahaja, oda saja, dan mereka akan hantar terus ke kolej..

Selamat Berbuka Puasa

KAK LUNA
Pandai sungguh kak pB posing.
Dan pandai sungguh tukang ambik gambor tu..
Seperti dia memahami apa yang kak pB mahukan...

Hi hi ..

Lan Rambai said...

tgk orang menguap akan buat kita menguap... masa type ni pun dok nguap jugak hahaha...

pB said...

LAN
Awat ngatuk sangat..??

Wat per semalam...??

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...