24 April, 2007

TERAPI










Cara pB me ' relis' kan tahap kekeliruan emosi pB hari ini.

Shooping kat Makro Shah Alam

Sakit tulang belikat mengangkat air mineral 7 katon tu

Nak mandi ke apa beli banyak tu .... ??

Nak hilangkan panas .... !!!!

OOhhh ... idak ...

Bekalan untuk Hari Keluarga pejabat pB ...

Bila ??

19/5 /2007 bertempat di Taman Rikriasi Air Panas Sungai Klah ....

Guna kereta syarikat , si kancil

Bergegar bawok si kancil ...

Rasanya kalau tolak kedai besi buruk , laku kot setakat 2 3 ribu ...

32 comments:

Pa'chik said...

mujo dok ghutoh keto kechik tu...

pB said...

PO'CHIK
Tu lar ...
Meme ghe'gha ...

Doh la penuh denge test gear ...
Nasib baik tak dok JPJ buak sekate'

psst ... pB pun buke nyor ado otoriti bowok kreto syarikak ..

Apple Pie said...

wahhh..seronoknya berterapi mcm tu. saya pun suka gitu ehheheheeh

Aku Bukan Bidadari said...

woo ingatkan nak simpan stok..nk wat open house sempena agung pertabalan nih..hehehehee

pB said...

APPLE PIE
Sonok sangat ..
Sebab bukan guna duit kak pB

Ambik jangan tak ambik

AZYAN
Open house ...???
Simpan stok kalau kalau air tarak pun ok jugak kan ....

Dok tengah pening , carik idea mana nak pergi habiskan duit cuti cuti nie....

Abe said...

mana kaum adam nak bantu pb angkat barang2 tu. jangan seksa badan....

dlt said...

banyoknyo kak pb..... syok shopping lagu tu. mujur tok runtuh kancil tu.
lagu mano family day? best? cito la.

McBudu said...

Tak yah beli air mineral banyak-banyak, kat Sg Klah tu kan banyak air suam.

P/s: Teka-teki: Ada satu papan tanda amaran kat pintu masuk Kolam Air Panas tu, yang buat kaum adam takut nak masuk. yang mana satu eh..? Ambik gambar kalau jumpa....

Pa'chik said...

buleh jadi telor ghebuh

kak OO said...

harap2 bukae kak OO penyebab kepada retail therapy ini! nasib guno duit company! kheto pong kheto company!

Izariza said...

memang terapi paling memberangsangkan .. hidup pb! eheh..

~ahni~ said...

Ingatkan nak buat kenduri kawin har har har

david santos said...

O dia 25 de Abril de 1974 foi o dia do derrube da ditadura fascista em Portugal, a chamada REVOLUÇÃO DOS CRAVOS, e a queda do (poder) dos inimigos do povo. 25 de Abril, sempre.

Day 25 of April of 1974 was the day of it knocks down of the dictatorship fascist in Portugal, the call REVOLUTION OF the flowers, and the fall of the power of the enemies of the people. 25 of April, forever!
يوم 25 نيسان 1974 كان يوم تقرع عليها من الديكتاتوريه الفاشيه في البرتغال والدعوة للثورة الزهور ، وسقوط سلطة أعداء الشعب. 25 نيسان ، الى الابد!


День 25 апреля 1974 года, в день он постучит в воздухе фашистской диктатуры в Португалии слово О РЕВОЛЮЦИИ цветы, и падение власти враги народа. 25 апреля, навсегда!
Le jour 25 d'avril de 1974 était le jour de lui frappe vers le bas du fasciste de dictature au Portugal, de la RÉVOLUTION d'appel des fleurs, et de la chute de la puissance des ennemis du peuple. 25 d'avril, pour toujours !
Tag 25 von April von 1974 war der Tag von ihm klopft unten vom Diktaturfaschisten in Portugal, von der Anruf REVOLUTION der Blumen und vom Fall der Energie der Feinde von den Leuten. 25 von April, für immer
25天41974年的一天,它拍下來的法西斯獨裁政權,葡萄牙 號召革命的鮮花,秋天的權力得到人民的敵人. 25日,永不停息

pB said...

AD
Hero hero takdok, hok tu keno g shopping sdiri sdiri..
Sales kat Makro tu la'h haghi ini.

DLT
Me'me nyek la tayar blake kancil tu...
Air mineral 7 karton. Se'kut se'kut ko budok budok

Hagi kluargo tu, bule depa ..
Nanti bilo doh g, kak pB cerito...

Tungggguuuuuuuu

McBudu
Ayer kat su'nga kloh tu kaler kelabu asap. Takut tok laku la pulok nok te'le

Kah kah kah..
Meme orghe jate tok masuk nyor..
Jamin ...

POCHIK
Takut jadi telur sparuh masok ....

IZARIZA
Lagi syok sebab pakai duit ofis ..
Nak dpt kan duit tu pun ada cerita.
nanti pB ceritakan

AHNI
Kalau kenduri kawin, tentu Ahni akan dapat kadnyer...

KAK OO
Buke Kak OO...
Ador la saing kito tu...

Kreto pung kreto syarikat.
Sebab nok save minyok kreto sdiri.
Manual pun go'hek jugok lah

DAVID
Thx 4 the Infos

Kaklong said...

salam,

mula2 tgk gambor tu, terkejut tgk sampai dua troli barang ni akak shopping utk sebulan barang rumah!
bila baca abih..ohh, baru ku tahu. pandai akak saspenkan orang ya hihi.

tq doakan saya n baby. dah start ok ni, tp sesekali pening tu ada lagi.

harapnya rasa celaru akak tu dah terubat.

mazudi said...

Ter relis ker tahap kekeliruan emosi awak tu bila ngangkat air air mineral yang banyak banyak tu?

Huk Aloh. Takdok oghe jatte ko?

zino said...

ini pesan kawan zino..
kalau boleh jangan amalkan minum air mineral ni.. katanya kandungan mineral dalam air tu melebihi apa yg patut kita ambil..(zino lupa dia sebut mineral apa)

tapi katanya bahan tu kalau di ambil berlebihan boleh menyebabkan batu karang.. dan dah ada contoh pun opismate kami..

bertukar le ke RO water atau selain air mineral ..

zino said...

lupa nak tanya PB..

paham ke apa yg DAVID tu tulis hehe

*fizzy* said...

Wahhhh..shopping...
I LIKE... hehehehehe..
Tgh tension² window shopping pon ok..
Tp kak pB ni dh angkat 7 katon air mineral..
Kalu fiz takut jd koho maghoh.
Hehehehe..

pB said...

KAK LONG
Salam Ikin...

Yang byk tu air mineral.
Tisu kotak, tisu dapur
Ja'jan nak buat goodies.
Pinggan dan gelas pakai buang.

Celaru akak bertambah tambah sampai kerumah...

MAZUDI
Jadi in kre di bel hulk smeta smale...

Relis lah kot, sebab kiro buleh ambik angin luar

Orghe jate tak dok..
Dale opeh smale, ting'ga mok mok daro jah ....

BRO Z
Bro kena carik namer air mineral tu...

Jgn lupa tau ...

Psst .... saja jer tulih mcm tu kat dia

FIZZY
Bilo ado krijo berat tu, hile smeta srabut .....

Tapi bilo masuk opih smula, lagi srabuk..
Talipon tok breti bunyi...

kasutVincci said...

owh...tidaaakkkk!!!TerHINA rasanya sbb kv pun pemilik kanchel. Hahahahaha
Ingatkan napa la beli nyk sgt air mineral tu!!

INDERA KENCANA said...

Jauhnya Hari Keluarga dibuat sampai ke Sg Klah..

Adakah kerana kehangatan airnya menjadi tarikan?

Zareda said...

PB
besyer sopping.. memang sopping ni terapi minda kan..

pB said...

KV
Keto kv baghu
kete opih ni meme hok tuo doh..

Jange la raso gitu ...

INDERA
Kehangatannya
Ketenangannya

tapi yg paling penting

kemurahannya

ZAR
Terapi tu kejab jer.
Lepas tu , dtg semula

Mak Su said...

wah... jelesnyer Mak Su, sian kat Mak Su ni ha.... tak dak sapa nak bawak jenjalan gi family day, bajet ciput katanya.

kakLuna said...

kete kancil mmg hebat..smua buleh sumbat..mcm kete saya..hik hik hik

pB said...

MAK SU
Jgn la jeles Mak Su

Family day tu kutip duit setiap pekerja.
Kalau nak harap duit dari syarikat, memang tak merasalah hari keluarga ...

KAK LUNA
Betul kata Kay El ...
Tangga pun boleh letak kat atas bumbung...

Sastri said...

mak aiii, byknya brg... ingatkan shopping utk brg rumah... :D

pB said...

SASTRI
Brg rumah tak pernah la pulak sebanyak ini.
Kalau kat rumah kak pB suker menyopping kat PPMJ .
Cuba tanya BP , dia kenal tak supermarket tu ...

Alex Lacey said...

best buat terapi lagu nih...meme release sungguh tension tuh...hhehehe

13may said...

hehhe...ingatkan nak buat mandi:D

Pa'chik said...

guano tukar baju nih?
nat'te debiksantoh tu komeng panje pulok lo nih dih...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...