17 August, 2007

BZ

Salam Jumaat...

Sibuk kat pejabat hari ni.
Dilantik jadi KETUA 5S ...
Dok sibuk nak mencantikkan white board..
Semalam MR K dah bagi arahan ...

Insyaallah malam ni aBear pulang.
Tadi dia call, infd on the way ke Miri dari Bintulu.
Buah tangan , tak de , katernya.
Sebab barang barang kat sana mahal ....

Untuk Scorpion61, rehat rehatlah kat umah tu.
Tinggi benor tekanan darah tu ...
Just take easy ...
Lagipun malam ni , kakak dah nak balik ....

Biasa untuk Indera,
hati hati memandu ...
bila dah ada kat sana, jangan lupa nak ke sini..
Jadi ke Azzah bercuti di Kay El ..
Kalau nak bertemu mata, rajin rajinlah bertandang ke Shah Alam.
Tapi sebelum 23 hb.
23hb dan 24 hb tu , kak pB bercuti.

Irfa ...
Interniu smalae lagu mano..??
Sorry kak pB tok dhe nok tepong ...
Nok jupo malae ni , pun tok leh.
Sebab kak pB raso kak pB g ambik che aBear kat Putrajaya sajo ...

Mak Lang ..
(hi hi , minggu ni pB tak lupa )
Masak sedap sedap..
Dan minggu depan postkan dalam blog Mak Lang ,
mesti pB akan terliur sakan ....

Dan buat semua kawan blogger yang nak bercuti
"Selamat Bercuti"
"Moga selamat di perjalanan"
"Moga bahagia bersama keluarga"
"Dan selamat menunggu gaji masuk "

Bro Zino dan Bro Kamato pula, tak der konvoi ker tahun ni untuk sambutan merdeka ..
Kalau ada , infd infd lah kat pB ....

Lagi satu, kalau ada kawan kawan yang tak tahu nak buat apa atau tak tahu nak bawak anak g mana, pB ada tengok banner nie...
"Pesta Bunga Api AntaraBangsa di PutraJaya".
Kalau tak silap , malam esok akan bermula...
So, pakat pakat lah kita ke sana nanti ...

Ini pula untuk RAD ...
tentang sales baju renang muslimah tu , Rad boleh call this number

Nuraini Mohd Ariffin - 016 3387200
Aktif Bestari Sendirian Bhd
no 42 Jalan Opera j U2/J
TTDI Jaya , Shah Alam ...

B4 pB stop, pB tinggalkan madah ni untuk kita sama sama , sakit kepala fikirkan.
Dan jangan lar segan untuk beri komen , nyar ...


WHAT U REALLY VALUE,
IS WHAT U REALLY MISS,
NOT WHAT YOU HAVE ..!!!!


SO GUYS...ENJOY WEEKEND ....


WHEN WE CAN'T HAVE WHAT WE LOVE,
WE MUST LOVE WHAT WE HAVE !!!

23 comments:

McBudu said...

The one that you have was given by Allah the almighty, appreciate it when you can.

pB said...

ABe Mc B

Waaaahhh... Abe Mc Budu memang kelassss lahhhhhh...

Alex Lacey said...

tu diaaaa....selamat menghias whiteboard la deh? selamat weekend jugok....

pB said...

KAK WEAR
Sakit palo pB dok mikir bab papae putih nie ..
Bukae nyor kretif supo mak lang ...

sakit sakit

esok nok bowok anok g brenae ...

Abang Long said...

Cuti sekolah tak pergi mana - mana ke ?

pB said...

ABE LONG
Nak bawak budak budak ke Melaka dan PD ...

Tu yang pesan kat Indera tu ...

23hb & 24hb , pB CUTI

achik said...

WHAT U REALLY VALUE,
IS WHAT U REALLY MISS,
NOT WHAT YOU HAVE ..!!!!

WHEN WE CAN'T HAVE WHAT WE LOVE,
WE MUST LOVE WHAT WE HAVE !!!

2 quotes yg best.. :)

hepi weekend kak PB..

13may said...

Salam hujung minggu!

zino said...

pb
mbsalleh dah tak sanggup nak buat konvoi merdeka lagi..nanti bunga api lambat meletup kita dok kutuk dia hehe

Pa'chik said...

err.. segan la nak komen... kekekek...

OndeOnde said...

baco entry hok sebelum ni, nok komen sikit...lain rumahtangga lain nakhoda dan lain penghuninya (lain padang lain belalang orang kata, dok eneh?)..jgn susah hati sangat; yang penting sentiasa berusaha kearah kebahagiaan rumah tangga sebab bahagia ni kita sendiri yang cipta. Kak OO ingat kalau ada masa nok share sikit pasal relation ship husband n wife ni may be orang lain boleh tambah pulok, InsyaAllah.

dlt said...

selamat berhujung minggu n selamat brenae nga anok2.

Nezjoe said...

kata-kata kat bawah tu kak pernah bagi kat joe kan?
:D
thanks kak!

it is so true!

~ahni~ said...

Abg tak cakap/sms kata rindupun tak pe, yang penting kita sendiri jangan lupa sms dia beritahu kata rindu, salam sayang etc

zabs said...

Salam pB,
White board pun nak make over ke?

pB said...

ACHIK
Cuba teka kak pB dapat quotes tu kat mana..

Jangan terkejut...

Kak pB dapat dari sekolah kak lang...

Kah kah kah..

Macam cikgu kat situ dah ajar anak anak murid jiwang jiwang ...

13 MAY
Sama samalah kita bergumbira dihujung minggu nie

BRO Z
Kah kah kah...
Kelakor bila ingat balik peristiwa tu ...

Yang Adriana arrange tak dpt sambutan . Mungkin sebab masing masing tak cukup budget ...

Lagi pun, pB lihat pulak yang melayu nak join ....

PO'CHIK
Bakpo nyor...??

Demae kor...??

pB said...

KAK OO
Betul kato kak OO tu..
Lain orghe , lain charo ...

Cumo kadae kadae bilo banyok baco buku atau tengok dalae tibi, hok tu timbuk tando tanyo tu ...

pB akan tunggu n3 kak OO ttg relationship tu ....

DLT
Tank kayu
Maso dok jawab komeng ni, hujae lebat..
janji lepas asar nok g...
Kalu hujae , napok gayo keno postpone larr..

Si kak lang siap sipae doh baju renae n all the things...

JOE
Ya betullll

kak pB sokmo doa agar JOE ok doh ...

AHNI
Pecah rahsia..
Mesti Ahni sokmo hantar sms yang jiwang jiwang pada abg AHni..

Cayalah

ABE JENAL
Kena Abe Jenal ....

MR K tu, orang nya lain dari yang lain ..

Semua nya nak berbukti dan senang dilihat ...

kuang kuang kuang

kasutVincci said...

sedap nyo tgk bungo api tu. Kalu dekat, mesti kv gi doh. Haha

zino said...

pb..
mungkin ramai ada rancangan lain..

Kak Lady said...

PB...akak setuju dgn kata-kata yang kat bawah tu...

Ni nak jawab komen Pb pada komen akak pd entri lepas...

Hehehe...Bertuah le akak kalau cik abang tu hari2 cakap 1 luv u ke...i miss u ke...kalau kat Jeddah tu ade le...tp kita jugak yang kene mulakan...kalau tak...memang le takde dia nak cakap...

Hubby akau tu...pun sama...mulutnya dihati...sebab tu le...akak bercakap satu chapter...dia jawab...sepatah...adoi...kadang sakit jiwa dibuatnya...hehehe...tapi macam kata-kata pb tu tadi...

WHEN WE CAN'T HAVE WHAT WE LOVE,
WE MUST LOVE WHAT WE HAVE !!!

MULAN said...

best nya pesta bunga api.. lama sungguh tak tengok.. bak mai la gambar2 tu, kasi tengok sikit..

happyirfa said...

salam kakpb..
pukul berapo posting hari jumaat?rasanya sampai ptg fa chk takdok pun posting BZ ni..yg ada cuma posting JIWANG jer?heran bin ajaib sungguh.. pah x jupolah kita?ingat mari ambik cik abear kat apt..he he

maklang said...

maklang minggu ni tak masak sangat..MODE : CUTI!

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...