20 August, 2007

HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum...

Lambat lagi post n3.
Sorry ek.. kalau ada saper saper yang dah masuk umah pB pagi tadik.
Masih dok sibuk pasal 5S tu ....

Cam ner dengan cuti semalam .. ??
Hopefully semuanya dah ok ....

Sabtu petang , pB bawak anak anak berenang.
Anak anak yang berenang, pB pulak berendam.

Ahad pula, anak anak pB lepak kat umah adik pB.
Malam nya pula, bawak anak anak ke Royal London Circuss.

Kah kah kah , teringat pulak kat BlackPurple.
Sebab dia pun dah tengok.
Dulu dari pB ..

Tiket yang paling murah ialah 25 ringgit.
Orang pula, punyalah ramai.
Nak masuk pun berasak asak.
Sebab nak beribut dapat seat yang elok.
Seat punyalah cantik...
Seat papan sekeping .....
Takut pun ada, sebab bila tengok ke bawah , boleh nampak tanah.
Lompong jer ....

Budak budak memang seronok.
pB mula mula tu ok lagi.
Tapi bila dah sampai bab magic magic , pB dah mengantuk tahap gaban.
Dah lah , punggung pun dah mula sakit...
Cuba duduk atas papan sekeping, tempat menyandar pun tak der.

Show mula jam 900 malam.
Dan keluar khemah tu , jam 11 malam.

Anak anak punyalah tersengih sengih ...

Harga tiket , makan kat seratus lebih ...
Senyuman anak anak , priceless .....

pB sebenarnya ada benda yang share.
Kira macam nak luahkan perasaan.
Tapi masa pulak tak ijinkan...

Solat zohor pun belum..
Esok jer lah pB cerita ....

5 comments:

Ordinary Superhero said...

Selalunyo tengok sarkah haghi rayo jah.

kak OO said...

tengok anok2 happy, kito pong happy..pitih hok abih tok braso..

~ahni~ said...

Apa yang nak dishare tu PB?

Sayapun teringin gak nak tengok sarkas tapi rasanya hubby tak minat....

*fizzy* said...

My Dear Kak pB.

Fizzy teringat time skolah rendah, kami dpt ticket free tgk Royal London Circus ni..
Masa tu seat mcm tu jugak.
Tak sangka plak still x berubah!!
Hehehehehhe..

Time show tu ada jual food dari "Grandy's"..
Taktau lah kot org ingat lagi ke tak..
Fast food jugak mcm McD,KFC and A&W.
Tp dh gulung tikar..
[kalu tanya pa'chik kot dia ingat..]

Share jgn tak share..
Nak call fizzy pun ok..
:)

zino said...

pb..
zino tengok kat TV je.. punggung pun tak sakit hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...