17 September, 2007

LINE DOWN

Salam ....

Hari ni dalam sejarah.
Internet down kat pejabat ni mula dari jam 9 pagi hinggalah ke pukul 3 setengah.

Terkebil kebil pB.
Sib baik ler ada tibi.
Boleh lar jugak layan mata ni tengok drama melayu tibi 1 dan rancangan masak masak Sheila Rusly ....

Dan yang seronok tu pulak, telefon pun tak berbunyi.
So , kita all ingat tak derlah report report dari pelanggan.

Bila line up, tu dia, berlambak doket.
Semuanya dah melebihi masa yang ditetapkan.
Apalagi , kelam kabut cari staff ....

Itu pasal kerja ....

Terima kasih pB ucapkan pada semua yang memberi komen tentang soalan yang pB tanya minggu lepas tu ....

Insyaallah, pB akan berikan nasihat yang terbaik buat teman pB tu.

N just untuk pengetahuan semua, teman pB tu dah pun berkahwin

6 comments:

achik said...

saya tenet DC sekejap je pun dah rasa semacam.. dah terbiasa sentiasa onlinekan ym w/p bz.. huhu.. ;p

zino said...

internet pu pose.. hehe

ada cerita along.. pi lah baca cepat hehe

Sastri said...

kat opis ni, line internet penah down sampai berhari2... tak larat weh... apa khabar kak? :D

NBK466 said...

Sama-sama kasih..he.he.he..

zareda said...

kalau internet down memang mati kutu dibuatnya.. biar tak de letrik terus.. hehehhe boleh tido

♥fizzy♥ said...

kekekekekekkekeke..
boring tahap dewa laa magheng tuh?
pernah mengalaminya, so fizzy amat faham.
siap trus call company yg provide line internet tu tanya what went wrong..
hahahahaha..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...