26 October, 2007

35








ESOK GENAP UMUR pB 35 TAHUN

27 comments:

zareda said...

PB
Dah jangan tensen tensen ok.. selamat ulangtahun kelahiran...semoga murah tezeki dan panjang umur.Serta keberkatan untuk untuk meneruskan kehidupan di tahun mendatang. InsyaAllah

luna said...

35 tahun usia kak PB,
dikurniai 4 anak yg baik,
susah senang yang dilalui,
adalah cara Allah mendidik.

risanur said...

slmt ulangtahun ke-35...moga kak pB akak pjg umur, dimurahkan rezki dan bahagia bersama family tersayang...

friends4ever... said...

WISHING YOU THE HAPPIEST BIRTHDAY OF THE YEAR MAY GOD BLESS YOU FOR WHAT YOU WISH FOR -IP

ADIEJIN said...

hehehe..tuo doh adik aku nih..Semuga meningkat tua dengan keimanan dan keberkatan.. Selamat Hari Lahir.

Ordinary Superhero said...

Salam ulangtahun yang ke 35. Semoga sentiasa di bawah kerahmatanNya.

fizzy said...

Semoga kakakku ini dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa, kasih sayang yang melimpah ruah dari keluarga dan rakan2 serta yang paling utama, rahmat+berkat dari Allah Yang Maha Esa.

Amin.

zino said...

selamat menyambut ulang tahun kelahiranh yg ke 35..

semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..

jangan tension.. maaf kan orang di keliling kita kita akan berasa lebih tenang..

abanglong said...

slamat ari lahir... moga panjang umuq mughah rezki :)



btw; did u get the opick in the mail?

maklang said...

selamat Hari Lahir...semuga panjang umur dan diberkati Allah sentiasa...InsyaAllah..

YuszTieY said...

happpppyyyyyyy besdayy kak pb...

Purpleheart said...

Selamat hari lahir kak pb, semoga diberkati usia akak dan sentiasa berbahagia bersama keluarga tercinta sehingga ke akhir hayat, amiin.

OndeOnde said...

HAPPY 35th BIRTHDAY..

SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR DALAM IMAN DAN KEBERKATAN ILAHI, DI KURNIAKAN KETENANGAN HAKIKI, DI ANUGERAHI ANAK2 SOLEH DAN SOLEHAH, SENTIASA MENDAPAT KASIH-SAYANG DARIPADA KELUARGA TERCINTA ESPECIALLY CHE ABE TU..DI LIMPAHI NUR ILAHI SERTA REZEKI YANG TIDAK PUTUS2..

oren said...

happy birthday, kak..semoga terus dilimpahi dengan kasih sayang dan kegembiraan sekeluarga..

psstt..baru 35?? bleh lagi kalo nak dapat bb baru nih...

Mak Su said...

eh.. pb sambut besday.. happi besday pb, mak su dah sambut-ed dah, ke 38 you..laggiii tuaaeee, on 19th yg lepas

~adeQ~ said...

rasanya macam dah komen...anyway...hepi belated besday kak...35 ke? ingat baru nak masuk 30 maklumlah, nampaknya masih muda belia lagi...(hikhikhik...harus akak bagi duit raya nih!) semoga berbahagia selalu...cayang kak pb!

budd said...

selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran yang ke 48.

eh!... bukan? oooo 35 ye. ok ok 35 ye terima kasih.

nampak je pulutbakar2 tuh, dan-dan aku rasa lapar. iskkk.... mengoda sungguh masa time posa nih.

dlt said...

hepi birthday kak pb. moga ceria sokmo, murah rezeki, panjnag umur, dan sentiasa dalam limpah kurniaNya. Che ah bear bagi hadioh dok tahun ni?

cikdinz said...

hepi besday kak pb.
semoga dimurahkan rejki..

ada parti besar ke....heheheee...

umi ameer said...

slamat ari jadi to you pB

~wan hidayat~ said...

Salam ziarah blog..."hafiy anuar"...new baby born akak sitiLina ada dalam chronicle ketika berumur 15 hari dan 17 hari...atas permintaan kak Siti...check it Out!!!

achik said...

hepi belated besday kak PB.. semoga panjang umur murah rezeki..

Azian Hasan said...

pB,
Selamat Menyambut 35 tahun dah lahir-"Happy Birthday". Banyak dapat hadiah ke?

pendita said...

Happy Birthday kak PB :)

Alex Lacey said...

Laaaa...k.we terlepas la ni...Selamat Hari Jadi yg ke 35 tahun...hadioh ggapo buleh tu? hehehe...*wink* wink*

Jie said...

slmt hari jadi ye..walau terlewat...tgok no 35 tu..alahai..dah lama kakjie tinggaikan no tu...terasalah tueknya diri ini.

moga ditetapkan iman, sihat tubuh badan, kesenangan harta benda.....kebahagiaan dunia akhirat.

Anonymous said...

Happy belated birthday

MKI

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...