11 October, 2007

SELAMAT HARI RAYA



Assalamualaikum semua .....

Dikesempatan ini, pB ingin memohon maaf dan ampun dari semua pengunjung blog pB ini.

Ampun kiranya pB pernah menyinggung perasaan (dalam keadaan sedar mahu pun tidak sedar).

Maaf kiranya pB pernah meninggalkan komen komen yang tidak sedap dibaca di dalam blog yang pB singgah selama ini.

Semoga semua akan selamat dalam perjalanan , tidak kiranya perjalanan itu dekat mahu pun jauh.

Dan cuba lah , untuk berjimat cermat .
Jangan membazir ...
(hi hi ..peringatan untuk diri sendiri ni , yang sebenarnya sebab biasa kalau dah ada kat Pasar Ramadhan di Stadium tepi KBMC tu , memang tak sedar diri, macam macam kuih , pB beli)

Kalau yang main mercun tu pun , hati hati tau.
Jangan Mak n Ayah pulak yang terlebih lebih.

Duit raya yang anak anak dapat tu, simpan elok elok.
Sebelum bagi kat ayah simpan tu, kira betul betul.
Hi hi , manalah tahu , kan lepas ni , ada yang terkurang pulak ....

Insyaallah , kita akan berjumpa lagi lepas raya ini ..........
(kalau panjang umur)

Miss U All ler lepas nie .........

30 comments:

pB said...

Salam buat pengunjung blog PulutBakar

Penulis akan mula bercuti menulis dari hari 12th October hingga ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak...

Jaga diri semua...
Selamat Menyambut Hari Raya AidilFitri..
Maaf Zahir Batin..

Tulus ikhlas,
pB

(hi hi ....ini ayat di kopi pas dari blog 13 May)

(hang jangan marah no ....)

Mak Su said...

salam raya pb, semoga ceria selalu dan ketemu kembali

OndeOnde said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan maaf juga kalau ada tulisan dan komen yang mengguris hati...safe journey deh?

p/s: bakpo gi kala mato tu??? ih ih ih...

pB said...

MAK SU
Insyaallah Mak SU.

Panjang umur kita jumpa lagi

KAK OO
pB pung lagu tu jugok lar dengan kak OO...

Asyik dok ngacha kak OO jah sokmo ...

p/s : Maluuuuuuuu .....

AZWA said...

PB,

selamat bercuti raya...selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir batin, maaf segalanya ya. semoga perjalanan balik kampung dipermudahkan, maklum kereta banyak kat jalan, jem sudah tentu...banyak2 ler bersabor ya.
Jumpa kemblai lepas raya ek...insyaAllah.

pB said...

AZWA
Selamat Bercuti jugak untuk Azwa ..

Jangan dok kerja teurk teruk sangat..

Insyaallah ,
kita jumpa lagi ....

hopefully ada cerita raya yang best best
jangan yang sedih sedih ..

Zabs said...

Selamat Hari Raya Aidil-Fitri, semoga pB dan keluarga mendapat keberkatanNya. Insya Allah. Maaf jika ada sebarang kesilapan semasa komen mengomen.

pB said...

BRO ZABS
Samalah dengan pB ....

Raya kat mana tahun nie??

NBK466 said...

Salam Aidilfitri jua buat Pb sekeluarga. Eleh..malu2 ler pulak dgn gambar sendiri tuh..he.he.he..

achik said...

selamat hari raya kak PB.. maaf yea kalau ada tersalah kata masa mengomen yea..

selamat balik kampung.. :)

itik putih said...

ItikPutih nak ucap jugak selamat hari raya aidil fitri buat PB sekeluarga semoga semuanya bahagia dihari yang mulia ini. Selamat pulang kekampong dan selamat kembali semoga kita bertemu lagi, insyaallah...:-))

Ordinary Superhero said...

Salam Aidilfitri, maaf kalau ada salah dan tersilap.

minnie said...

Salam Kak Pb,

Sempena hari yang mulia ini, adinda ingin menyusun jari mohon ampun dan maaf, halalkan segala yang terkurang dan yang terlebih...

Berhati-hati dijalan raya...

faridmw said...

salam ziarah blog..
selamat hari raya... maaf zahir batin..
bermaafan semasam kita dibulan yang baik ini...

cikdinz said...

salam aidilfitri.
maaf jika ada kesilapan. semoga selamat sampai di kampung...

Lapa said...

Music to make family.

There are three kinds of women:

the pretty ones

the ugly ones

and the blondes...

(trad.by lapa)

Ayah said...

Selamat Menyambut Aidil Fitri
Mahap zahir batin...

MULAN said...

selamat hari raya pb...
maap zahir batin..

(^_^)

Nezjoe said...

SELAMAT HARI RAYA KAK!

happyirfa said...

salam kakpb..
wahh romantik gitu kakakku bersama cik abearnya..he he.sapa kata abear x romantik?selamat balik kg dan selamat kembali

~ahni~ said...

Salam Aidilfitri PB.
Maaf Zahir Batin.

Bila balik sini PB?
Saya dah start keja hari rabu.

zino said...

selamat hari raya maaf zahir batin...

idham said...

pB...selamat hari raya....:-)

oakk alaah gi tutup mata la pulok...tokleh nok maing mato lh dengae dio...hehehe

maahla deh jiko ado tersalloh kato...selamo nih.

abe id

Purpleheart said...

Salam Kak Pb, kita pun nak mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki ya kalau kita wat salah..

edyan7 said...

awat tuan rumah cover mata...tak nampak wajah ayu kak PB...heheheh

selamat hari raya...maaf zahir batin..

~~M@S a.k.a KunangKunang~~ said...

samat ari raya kak pb..lama nye tak singgah blog ni..rindu nk msg2..raya balik klate dok?

kakLuna said...

smoga kak PB terus ceria dengan aBear dan anak2 :)

fizzy said...

Lamo nyo cuti...
fizzy pun start khijo doh.

kak pB!!! x ingat nok ambik gambar hari tuh laaaaaa..
aduiiii, sedih nyo.
bilo pulok lah nok jupo~

psst..nk sungguh ko nasik manih tu?

KAMATO said...

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

cyberdad said...

aiseh, sekali main tutup mata daa.. :)

salam aidilfitri buat pB & family

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...