23 November, 2007

CUBA CUBA

Japanese Laughing Show - Funny Video on TurboFunny.com

NAK TENGOK , KENA KLIK PADA GAMBAR TU
Sebab gambar tu , tak OTO PLAY

MANUAL PLAY

10 comments:

pjoe said...

hahaha
joe tgk doh sebelum ni
suko keghah

10 10 10

hahaha

mazudi said...

Tok dan nok tengok lagi.
Bakponyah?

umi ameer said...

lama tak jenguk pb, tetiba dah pindah rumah baru ek?
i likeee!
nak tiru buleh dak? comey la!

miss_tree said...

sorry..
lamo tok maghi..

rindu kak pB..

Jie said...

test apa tu pB?

nak cop SIRIM ke?

gambo sapa tu...?

umie said...

Salam PB.. sihat ke?. dah lama tak masuk sini... bukan tak na masuk tapi umie(gombak) tak boleh buka dia ghoyak "Profile Not Available" kat ofis pun mcm tu jugak...
NIe masuk ikut blog ONDE, klik kat list tepi tu... baru boleh nak ke sini...

KAMATO said...

cantik dah rumah ni....nak cuba lain pulak ke

kasutVincci said...

kdg2 tokleh masuk blog kak pb. Teringat pasal sms akak ari tu. Lagu mana?

cikdinz said...

tak dapat bukak pun.
kena block ngan system kot....

Kak Lady said...

Pb...kak lady dah tgk video tu...ntah dari email kot...bagai nak pecah perut ketawa...kelakar...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...