14 November, 2007

FIELD WORK


Salam ....

Hari ini , pB decide nak buat kerja field ...
Nak ke Jaya Jusco Bandar Bukit Tinggi.
Ada pemasangan baru kat situ .....

Dah minta kebenaran dari bos..
Tapi belum dpt 'green lite'

Kalau dapat lampu hijau , maka hari ni kurang ler pB melawat blog kengkawan.

Update pun pendek jer ....
Dpt email ttg mandi wap nie..
So pB pun tolong promote jer lah ....


Ini pesanan untuk Mrs Jamri a.k.a Ummi
pB mimpi u all semalam ....

Nampak gaya memang kena jumpa ler Sabtu nie ....

16 comments:

Sastri said...

Jusco Bandar Bukit Tinggi? Jauh tak? Sas tak penah sampai lagi ke situ...

Nezjoe said...

bukit tinggi?
kt mano doh?

btw, selamat bertugas!
anak2 sihat?

joe terlalu 'busy'/buat-buat 'busy'..
:)

there's a lot going on dalam hidup joe. but im fine.

take care kak!

zareda said...

pb
kat opis hubby, puspanita dia buat mandi wap rempah atau aromaterapi.. RM10. bes jugak cuma mase aje tak de sekarang..

cikdinz said...

wah, siap promote mandi wap ni.
ada dapat diskaun ke...hehehee...

ni nak keje atau saja nak jenjalan..

13may said...

ker nak pi mandi wap???

hahha

happyirfa said...

salam kakpb..
eeeeeee comenya blog akak.mace tulis atas buku tulis zame sekoloh dulu2.mandi wap?menarik tuh

Mak Su said...

weehuuu, pb tukar kaler ler.. tukar desain jugaks... bizi pun tak per pb... semua santeekkk

Kaklong said...

salam kak,

kalau dah cuba mandi wap tu..bagitau ek, sedap or idaknya hehe.

nanti jumpa ummi kim salam ya..

pB said...

SASTRI
Rasanya kalau ikut KESAS , tak lah jauh sangat. Depan Perumahan Taman Botanic.

Tapikan Sas,

JJ ni besau...
6 tingkat tu ....

Jenuh berjalan ler

ADIK JOE
Bukit Tinggi tu kat area Klang.
Kalau dari Hospital Tengku Ampuan Rahimoh tu , jalan terus jer ....

Kak pB ado jugok baco n3 Joe, tapi may be jiwo kak pB jiwo orghe tuo doh lonni , konfius ....

Apa apo pung, kak pB harap Joe ok ...

Jaga diri tu ....

Bilo hP nok ok ???

pB said...

ZAREDA
Kat pejabat jer...
Murah lak tu ...

Kalau lar pB , rasanya tiap tiap minggu dok beruap jer lar ...

CEH DINZ
Bukan lae promo.
Tapi semalam , nak cepat , so just kopi past jer iklan tu ...

Alhamdulillah , semalam pergi kerja.
Dpt ler sedikit ilmu ...

IRFA
Irfa ok doh kor??
Tensen lagi kor??

Kalu tensen , jom kito pakat g mandi wap ...

Simple jer interface nie...

pB said...
This comment has been removed by the author.
pB said...

13 MAY
Kalu tempat tu dekat , nak jugak pB pergi.
Tapi ini , jauh sangat sangat.

Shah Alam ke Balakong , boleh ambik masa satu jam lebih worr...

pB said...

MAK SU
Kerja tukar tukar design ni pB buat lepas balik dari luar tu ...

Masa tu , kilat sambung menyambung ...

Simple jer design nie

SHIKIN
Lama Ikin hilangkan diri ...
Rindu akak , tau ...

Setakat ni kak pB belum pernah cuba mandi mandi wap nie...
Kalau beruap nak marah tu , selalu ler ...

hi hi

Insyaallah , kalau jumpa , kak pB sampaikan salam Ikin tu ...

Kak Lady said...

PB tak mimpi kak lady ke?...hehehhe

ummibatrisya said...

salam,

mimipi kitaorg ek. InsyAllah kalau ada rezeki kita jumpa :)

suara Pb dalam tipon tak cakap kelate ek. :)

pB said...

KAK LADY
Rasa rasanya pernah ...

UMMIBATRISYA
Salam kembali ,

Ituler ...
Sampai mimpi mimpi tu ...

Suara pB otomatik bertukar kalau jumpa orghe klate sahaja ...

pB orang Johor tau , bukan Kelantan ...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...