06 January, 2008

SAMBUNG CERITA

Salam ....

Kat bawah ni , gambor gambor yang diambil masa bercuti sempena menyambut tahun baru.

Kebetulan , aBear dpt voucher bermalam kat hotel , satu malam jer.
Breakfast pun tak dapat.
Dapat dua bilik besar.
Terus ajak adik join.

Apa yang boleh dikatakan ttg hotel ni..??
Semuanya ada motif kuda ...
Dari carpet hinggalah ke cermin tempat mandi.

Yang tak syok nyer, tibi channel movie HBO tak ade.
Sejadah pun tak disediakan. Sib baik kapet tebal.
Iron board dan iron ada , tak payah mintak mintak.
Toto pun disediakan ...

Kanak kanak ler yang seronok ...
Kejab masuk bilik pB.
Kejab berlari masuk bilik adik pB



Depan Lobby ....

Sculpture air batu di malam tahun baru


Lagi arca bentuk kuda

Enam kanak kanak muat ...
Lebar sungguh katil ni ...



Hi hi , gambor tandas pun ambik jugak...

Almari baju enam pintu ....
Voucher tu tiap tiap tahun dapat.
Ini kira first time guna ...
Tu yang ambik gambor sakan tu ....

Ooo lupa nak bagitahu
ni bilik Deluxe kat Palace Of The Golden Horses Sri Kembangan ....

17 comments:

KAMATO said...

o ho.. ini cerita ke atau gambar bercerita he he

umeboshi said...

best tu kak pb,dok hotel mewah gituk! ehhee.. ni sbb masuk kelab kesihatan/medical ke apa hari tu kan? puas hati le..tetiap thn bleh tido hotel free.

pB said...

BRO K
Semalam , sempat upload gambar jer.
Pagi ni , baru sempat tambah cerita

UME
Hi hi ...
A ah sebab join health club tu ...

zino said...

katil bosa tu sesuai sangat nak golek golek hehe

happyirfa said...

salam kakpb..
wahhhhhh jadi promoter pulak ker?bilalah nak dapat tido kat hotel kuda tu..mahal woooooooo

kasutVincci said...

besar sungguh katil dio kak pb dih. Golek guling2 pun raso nyo tok jatuh pah ko bowoh. Hehe

pB said...

BRO Z
Tak kan golek golek jer kot???

pB said...

IRFA
Kalu tok silap , semalae'mae dalae duo ratus lebih ....

Kak pB dalae negeri jah hok buleh g jalae jalae. Lua negaro tu , raso ma'chae tok dea' pitih jah

KV
He he he ...
Memae tok jatuh .
Kalu jatuh pung tak po, tok sakit, sebab kapet tebal ...

cikdinz said...

patutlah mcm pernah tengok hotel nih...
anak-anak seronok lah yeik...

pB said...

CIK DINZ
Nama lagi budak .
Nampak kolam , terus macam lupa dunia.
Tak ingat nak naik ...

Azhar Ahmad said...

Tak tahan bila anak akak pB naik sinki... Ahahahahha

Mak Su said...

weehuuuu, ... meriahnyer

~ahni~ said...

Dengan voucher tu dapat tido free ke atau kena top-up sikit?

hakim dirani said...

Ha ha, tak puas main di bawah di singki pon main jugak.

arsaili said...

salam tahun baru..uitss bestnya hotel nih...tapi mahal gilo kan

AZWA said...

PB...dah nama hotel tu pong Palace of the Golden Horses..patut ler pun motif kuda ada kat mana2 hehehe

Anak dara mana ler yang dok ralit main atas sinki tu ek...hehehehe

NBK466 said...

Tu ler bila tgk ada arca2 kuda tuh dah agak POTGH. Tapi tempat tuh cam mahal...musti syiok bilik nyer.. dpt vouchers lak tuh?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...