22 January, 2008

SELASA

Ini projek yg aBear dok buat pada ahad lepas.

Perasan tak perubahan ...
Saper yang boleh bagitahu apa yang berubah ....






SEBELUM

SELEPAS

Pagi ni bangun punyalah awal.
Jam 450 pagi dah kena kejut dek aBear.
Biasanya kalau bangun awal awal
macam ni bila nak balik kampung jer.

Jam 520 pagi dah keluar rumah.
Pagi ni aBear balik klate. Naik Air Asia.
Jam 630 pagi dah nak kena check in.

pB selepas solat subuh kat LCCT tu , salam salam ,
(cium pipi sikit2 - aBear dah warning No Kiss No Kiss)
tapi pB kiss jugak (aBear malu)
Ayoyo ayo , susah tul dpt suami PeMaLu nie
pB terus drive ke pejabat.
Jam 740 pagi dah sampai depan pejabat.

FIL n MIL selamat dah sampai .
Sampai kat rumah .
Kedua duanya sihat , cuma MIL je kurus.
Dia tak lalu makan masa kat sana.
Cuma boleh makan buah buahan dan kurma jer.

Byk yang nak cerita.

Nak cerita pasal tukar prepaid ke postpaid.
Nak cerita pasal LIVE Gusti kat pejabat pagi ni.
Nak cerita pasal cerita yang janji dengan Indera.

Tapi , tak dpt nak karang panjang panjang.
Sebab pB dah nak keluar makan.
Dah janji dengan member kat Seksyen 11.
Nak g makan mee bandung kat Restoran Keningau ...

Jom kita makan duluuuuuuu


21 comments:

kasutVincci said...

nombor satu skali nok baco live gusti tu. Huhu...mesti sensasi.

umeboshi said...

k.pb....sedap tak mee bandung kat rest.keningau tu?!! ume ni, kalo psl mkn...cepat je nak amik pot! ehehe.. tak pernah dgr pun nama rest keningau?!!nanti nak p melilau sana la..

Pa'chik said...

tidok ke saghe burung tempua tuh? tengok ko akirasuri nih.. maroh dio... ekekek...

pB said...

KV
Cherito gusti tu keno tunggu lepah Thai Pu Sam ...

UME
Tadik kak pB makan mee hoon tomyam. Sedap tulll ...

Nanti bila free kita g makan sana .
Kak pB belanja

POCHIK
Sarae burung ???
Saloh tu ...

Sarae burung ado doh pada gambar SEBELUM dan SELEPAS

Azhar Ahmad said...

Ada sarang burung tempua...

Ehhh ada jaring burung eh.....

Atau pagar besi kecik2....

janna w.m mokhsin said...

kak pb takdop Ym ko? sayo tera Ym satnie..tp senyap jah...sayo buh doh link kak Pb di blog sayo,takpo deh..? nati sayo atar no.tepong sayo..saya dok jauh nie....sayo dok Keningau..hehehe...sano ado jugok Restoran Keningau deh....?ker Restoran Sri Keningau? ish...mace2 serro nok tny nih....hehehe...

pB said...

AZHAR AHMAD
Ada jaring burung ker??

Dah nak betul tu ...

Cuba lagi

JANNA
Kat pejabat ni tock leh YM. Keno banned.

Bui jah no tepong, nanti kak pB call.

No problem

indera kencana said...

Aaahhhkk..?? ada gusti-gusti kat Ofis..??
Aiiiyyoooo... kat ofis lama saya dulu setakat macam dalam Parlimen tu ada la... tapi tak penah pulak tengok Rumble in The Bronx/SmackDown kat mana2 office..

itik putih said...

Rasanya berbeza pada gambarnya ialah ada shade/jaring pelindung cahaya untuk moto Honda baru abear...-IP-

Alex Lacey said...

gambar lamo tak dok motor...gambar baru ado motor hehehehe.....

Purpleheart said...

Ada life gusti, err biar betul.. seram lak dengar..

yusztiey said...

tok lain de tok buke ada honda kesayangan abear...heheheee..siap dok dale jaring lagi tuh..
ingat dale tv jo ader live dr america tpt kami ni upenyo ado jugok kat pejabat kak pb..huhuhuuu..lama lagi ko boley nok tgk gusti tu...

Kasawari said...

romantiknya PB kucup aBear (he he.. lawak nya ejan ni).. di LCCT.. syabas.. menjadi isteri yang terbaik buat aBEar..

Ordinary Superhero said...

Cerito gusti ko cerito 'gomo?

cm said...

Alhamdulillah tok tuo pB selamat kembali dr Mekah.

Byk citer hok pB nok royak tu... lately cm dikejar masa dah rasa mcm kerja dah mengatasi family... dah nak kena muhasabah diri nih... tapi kalau cm free mesti klik ke blog pB ha..ha..

zareda said...

ada jaring burung tu kan..

Live gusti.. hehhe hebat opis pb...

Mak Su said...

nak extend hall ker?

abanglong said...

abanglong tidak juppo cari benda yang tersembunyi :(

pB said...

INDERA
Ofis kak pB ni macam macam ada.

Psst ...

Dah dpt baby baru ker??

ITIK PUTIH
Hi hi ...
Jaring buatan sendiri tu , tau.

KAK WEAR
Hock tu pun betul jugok.
Tapi hok pB betul betul nok royak tu , hok jaring hitae tu

pB said...

P.H
Kak pB punya kecut perut masa tu.
Takut sangat sangat.

Macam kak pB pulak yang nak kena pukul

He he he

YUS
Kak pB update doh tu ...

Payoh krijo kalu ado hock jenih kerah palo nie..
Doh lah kerah palo , mudoh naik angin pulok tu

pB said...

KASAWARI
Buat apa yang termampu jer ....

Thx sbb singgah dan tinggalkan komen

Datang ler lagi , yer.

O.S.H
Ala ala wresteling

CM
Krijo krijo jugok.
Famili keno ingat ....

Bilo free , jom ler kita main SMS

ZAREDA
Mana tahu kot kot ada burung yang nak lekat kat situ , lepas nie

MAK SU
Tak der lar.
Dah tak leh nak extend dah

ABANGLONG
pB nok tunjuk jaring hitae tu jah.
aBear buat sdiri tu ....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...