11 February, 2008

BANGSAR

Salam .....

4 hari cuti.
Apa bikin??
Tido dan tido dan tido.

Jalan sikit sikit jer.
Nak g shopping sementara SALES ada ni pun , tak leh.
Sebab pulus amat amat kering ...
Kering kontang...
Macam gurun Sahara.

Nak nunggu gaji , alahai.
Insyaallah 26hb baru masuk duit dlm akaun.
AYo yo yooooorrrrr

aBear tak der ni.
Tengah hari tadik dah bertolak ke Kuala Trengganu.
Hallo .. Dr B ...
che abear kawang nok g ja'lang klinik demer
buleh kher ????

14hb ni pB cuti.
Ada hal kat belakang Menara Maybank .

Ingat kan selamat , tak yah pandu sendiri .
Ingatkan drebar ada area area Kay El.
Tengok tengok , hari ni dia dah berangkat.

Petang semalam , aBear bawak pB ronda area Bangsar.
Tunjukkan mana jalan kena masuk.
Jalan mana JANGAN masuk.
Nak parking kereta kat mana.
Selesai urusan , nak balik ikut jalan mana ...

Punyalah gabra .
Hari ahad taim keter tak banyak pun dah gabra bagai nak rak.
Ini kan pulak Khamis nie.
Time orang semua dah mula kerja ....

Harap harap Khamis ni pB dpt ler bangun awal.
Sebab aBear dah siap pesan , jam 640 am dah kena keluar rumah.
Kalau tidak , jam 9 pagi belum tentu dapat sampai kat situ.

Eventho guna highway yang mahal tu ...
Tapi , keluar highway memang akan sangkut ...

Apsai ler , aBear kena g Tengganu time time gini ... ??????


*************************
BERITA TERKINI

KV telah pun kehilangan ibunya tepat jam 1210 tengah hari tadi

Moga arwah dimasukkan kedalam golongan orang orang yang
mendapat keampunan dan kebahagian di akhirat nanti.

Moga segala urusan pengebumian berjalan dengan lancar dan selamat

KV..
tabahkan hati ...
kuatkan semangat ....

15 comments:

Sastri said...

kak... dah sampai bangsar tu boleh la mamam kat area tu... ada banyak tempat tu kak... :D

Pa'chik said...

payoh ngak, parking kat mano-mano stesen elarti hok piBI beso gak.. gi nga elarti.. sene.. heheh...

kakLuna said...

kesian KV..

Oren... said...

takziah utk kv...

mama ranggie said...

jangan gabra k!

wan said...

Takziah buat KV.

Kak PB, ikut cakap El la, naik lrt. Lagi senang. Lgpun maybank tu depan stesen jek.

Tapi, kalau drive, lepas tu boleh singgah MidValley, atau terus ke mana² utk window shopping :P

blackpurple @ jowopinter said...

Takziah kepada KV sekeluarga. Semoga roh ibunya dicucuri rahmat dan ditempatkan di sisi orang2 yg beriman...

hakim dirani said...

Alfatihah.

Kasawari said...

4 hari cuti makan limau ler Kak... he he he..

Al-Fatihah

pB said...

SASTRI
Nak belanja akak ker?
Boleh boleh ...

PO'CHIK
Kuang kuang kuang..
pB jarae naik Elarti...
Sokmo , aBear hock ata kalu nock g mano mano ...

LUNA
Kak pB tahu dia kuat semangat

pB said...

OREN
Yg hidup pasti akan mati

MAMA RANGGIE
Kelemahan pB tu ...

WAN
Insyaallah , kak pB akan drive gak hari tu.

Ronda...

Rasanya tidak kut ...
Takut jem ...

BP
Terima kasih

pB said...

KASAWARI
Ader belen lagi ker limau tu

HAKIM
Moga roh mok KV ditempatkan bersama org org yg beriman

zino said...

pb..
apa susah2 guna lah publik transport.. kan senang.. LRT dekat je kan..

happyirfa said...

salam..
takziah utk mak kv..mgkin itu yg terbaik untuknya..semoga rohnya dicucuri rahmat.AMIN

Azhar Ahmad said...

Takziah buat KV....

Kalau sayalah, rasanya naik LRT lagi bagus kottt....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...