02 May, 2008

338


pB tengah stress nie
Stress tahap gaban
Tahap ultroman
Tahap superman


Punyaler stress
sampai rasa nak muntah muntah dah nie.

Dok tahan tahan ....




Sebabnyer

member yang dok sebelah meja pB ni
punyalah bercakap dah berhenti henti

Rasanya dah satu jam lebih dah dia dok bersembang





dan yang paling buat pB geram ...

Bahasa yang dia guna tu .

LAGI BUAT pB TENSIONNNNNNN

Sebab dia adalah ------------>

16 comments:

oren said...

hahahaha...

akak sumbat jek cotton bud kat telinga..dia tak nampak kan??

Abang Long said...

putuskan talian !

pB said...

OREN
Meja akak dengan meja dia sebelah sebelah jer.

Apa yang akak tengok , dia boleh nampak ...

pB said...

ABG LONG
Nampok benor BRUTAL pB nie

Emma said...

Hihi..tujela komen saye

pjoe said...

akak pakai headphone la
hehe

zino said...

buat2 tak dengar je... hehe..

e-card dah poskan..

wan said...

hahahahahaa

sangat kelakar okek.

klu saya.. saya ca-alip-but aje dari situ. gi pantri ke gi minum ke.

U.Lee said...

Hi PB, love your sense of humour. Popped over from Doc KD's blog.
Love the colour of your blog. Very exotic, ha ha.
You keep well and have a nice day, Lee.

KV said...

ahahaha....tadi rasa kesian, tp tak tahan nak gelak la puloks!!!

YuszTieY said...

salam..
kalu saya baik cabut pi kuar makan ker aper...tak sanggup oooo otu olanag bercakappp......

Kak Lady said...

Hahahaha....akak tau saper kot...hahahaha...memang pening pon...bila diorang dah banyak cakap...nasib baik sorang tau...kalau ramai?

NuRuL said...

hoho..tau sangat lar kalo diorg2 nih berborak kan..bleh pening kepala. Saya nih dalam kelas kalo2 budak2 geng nih bising...Ya Allah..sakit hati btol rasa.

Jie said...

moral of the story..pB kena belajar bahasa dia le..hahaha

bioQ sama² kecOh! Org lain pula yg tension..hehehe

Alex Lacey said...

kalu nok dengar drama bangsa ni meh kat ofis k.we....drama dlm telefon la...siap campur nga English lagi....kalu dia dah start, satu department buleh denga...kito tau doh masalah dio ggapo...hari2 musti ado gadoh-gadoh dlm talian hehehehe

Mak Su said...

jgn terjun dalam jamban!!!!

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...