16 May, 2008

345

Tanggal Tiga belas
Bulan Lima
Dua Ribu Lapan ....

Konvo
Konvo
Konvo lah kita ramai ramai ....


hi hi hi


13 hb hari yang bersejarah buat abear.
Setelah bertungkus lumus , berkorban masa selama 2 tahun
akhirnya berjaya lah jugak ....









Konvocation kali ni diadakan di PICC.
Tempat memang canggih , high class gituk.
Tapi , kurang bab makan jer.
Air mineral pun tak disediakan.
Parking pun tak mencukupi sebab clash dengan acara lain.



22 comments:

CikguZue said...

tahniah...

Alex Lacey said...

tahniah..tahniah..ko abear PB la...buleh tamboh gaji la lepah ni? kekeke

ummu asiah said...

Tahniah..tahniah untuk suami n pB sekali..mesti lega rasanya kan.bukan senang nak habiskan study bila dah kahwin and beranak pinak ni..wah grand betul dapat buat di PICC..

Anonymous said...

TAHNIAH BUAT PB DAN JUGA LAN, SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI DAN DINAIKKAN PANGKAT, INSYAALLAH. - IP

umie@kakyong said...

pb,
tahniah buat aBear...
semoga dia berjaya dalam karier nya....

PICC tu kat mana??

Syam said...

tahniah...mesti bangga gile kak pB ek?

pB said...

SYAM
Terima Kasih Syam...
Minta minta dia sambung lagi.
Pah ni buat degree pulak ....

Che Ma said...

Tahniah...

Semoga pB akan menyusul selepas ini...jommm la kita pulokkk...

KAMATO said...

Tahniah kat abe tu.....

muadzlife said...

tahniah....

eerrr susah paking ek..

achik said...

tahniah.. :)

Neeza Shahril said...

tahniah ko abae kak pb... napok mudo la che abae tu.. macae mek dio jugok laaaa..

baghu la napok muko kak pb di cyber ni.. hehehe..

Ja tok dae lagi nok tulis entry pertemuan dengae kak pb.. nati kelik Saudi baghu buleh tulih kali...

izinni said...

tahniah buat abe PB dan PB sama sebab berdiri kukuh menyokong suami.

errr ... tangan sapa yang bergegar masa amik gambor tu? hehehe .. comey la PB ..

bila dah nengok gambar PB dan suami .. saya rasa anak2 PB banyak ikut iras suami :)

KV said...

tahniah utk cik abear. Wah, dah grad gitu!

Anonymous said...

muda nmpk abear k.pb...mcm freshgraduate gitu...hehe....

anyway tahniah utk k.pb sekeluarga...krn kejayaan dia ialah kejayaan dan sokongan bersama dr keluarga...

Bie.

david santos said...
This comment has been removed by the author.
david santos said...

Hello, PB.
Really beautiful.
by

zino said...

tahniah utk ABE.. boleh le TT hehe

Purpleheart said...

tahniah..

Abe said...

tahniah buat abear dan pb, lepas ni boleh sama-sama sambung buat degree pulak..

YuszTieY said...

salam..
mabruk22 uk abear k.pb

ni baru nampak muka k.pb yg betul,biasa ader conteng2 gituh...

thn depan boley mula sambung ngaji lagi la plok..

bior betoi air meniral pun tok bagi....ish ish

pB said...

YUSTIEY
Salam ...

Terimakasih ...

Kak pB raso gambor tu blur doh sebab tu kak pB letok ...
Rupa ruper tak blur ...

Dok tengah pujuk aBear sambung degree pulak , tapi , tak tahu ler. Macam tak berminat jer ...

Betul , air mineral pun tak ada ...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...