351


ENTRY NI ENTRY MENGONG SIKIT
DAH BAGI WARNING NI , TAU.
YANG MUDA MUDA , YANG BELUM KAWIN ,
KALAU TAK FAHAM , BUAT BUAT TAK FAHAM DAH LAH YER ....






Kenapa orang lelaki ni (yg bukan laki kita ni) , kalau dia tahu yang roomate kita , housemate kita , katilmate kita nak balik dari out station , depa ni sibuk dok kata


"ha ... ada orang nak kena makan malam nie"



what the hack , is that mean???

ayo yo .....

Comments

Mak Su said…
hhhhmmmmm
Intan Rosnitta said…
kena makan = kena ngap!!!

:)
angah said…
hmmmm anggap mereka bergurau jek la kak....

Angah ni kalau hari jumaat jek mula la memasing pakat dok usik memacam..

kemarau dah berlalu / abang balik tak bayar bil air / tak sejuk la malam ni /

eishhh memacam lah... lantakkan ler.. tak cedera pun..

kalau nak kena makan pun dah sah hidangan halal kan ekekekek
oren said…
hmm..saya pun, mmg tak leh dengar la jokes gini..kalo depa galak sgt, saya blah jek..
pB said…
OREN
Jarang jarang , OK
Kalau dah selalu , boring gak
pB said…
ANGAH
Masa dok belajar kat Taiping , lagi ler daring daring dia punya Jokes
pB said…
INTAN
Keno mAmOh
pB said…
MAK SU
Hmmmmmmm dua kali
Zareda said…
PB
anggap ajelah gurauan.. sengih aje..

Jangan menjawab aje.. buat dek..
Neeza Shahril said…
sebab dalam kepala otak diorang, takde benda lain selain dari xxx, xxx, xxx...
lama2 otak pun jadi xxxxxxxxxxxxxx aje... baru tau.. hehee..

macae la hari2 laing tok leh nok ngap dih!! apo la punyo oghe...
-fAiZiQ- said…
hmm... biase lah kak, mulut org mmg camtu. Slalunyer, bab lawak ni x sah kalo x dikaitkan ngan triple XXX ni...

Senang jer, pekakkan telinga n wat donno jer... kalo dilayan makin menjadi-jadi nanti... huhuhuu....
Pa'chik said…
tengok crito wen heiri met selli la... bahagiye awal.. maso duo tu gi nuyok....
zino said…
nak komen jugak ni.. tapi PB kena tarik nafas dulu.. jangan marah marah.. senyum je bila baca..

dulu lagi zino dah komen.. bila Abear tak ada tulisan PB lain macam sikit hehe..

so sesape yg komen tu anggap biasa je tak payah nak bulakan mata pun hehe
TokNabe said…
cerita ore tua2..budak2 tak cukup umur jange masuk campur... tak gitu.

ore tua pahe2 belaka... :D
arejae said…
haular kak dio weh.ambo takdok plok lagu tuh.ngeh..ngeh...
wok dekkk oklar tuh kot.
Zabs said…
Salam pB,
Takpa pB, biak pi apa diorang kata. Janji kita makan benda yang halal. Diorang tak dapat makan gitu jeles lah kot.
CIKGU PANJI said…
Kalau sikit2 tu ok le.Kalau lebih2, meluat jugak.
wan said…
ala.. lelaki.
Anonymous said…
Kak PB boleh dapatkan saya siapa yg selalu cakap cam tu, biar saya cilikan dia punya anu tu. Memang dasar jantan cam tulah PB.

Jangan dok layan mereka tu.
:)
Anonymous said…
Hi PB dah hampir sebulan saya tak baca your N3 tiba2 mlm ni teringat nak melawat. Tup2 kena batang hidung sendiri. If you want bolehle u bagi my no kat sdri anoymous kat atas tu. Let her cilikan.

tq
BDK....sorryyyy.
Anonymous said…
Please read your Email.

tq

BDK
Irfa said…
supo takdok joke lain doh..sekali sekala dengar okeylah kot.kalu sokmo buleh penyepak

Popular Posts