28 March, 2012

370

Pagi tadik pB terima phone call from KB.

A Very Suprising Call , sebenarnya ....

Tak boleh nak bercakap panjang pun sebab masa tu
pB dok atas motor .

Bila dah sampai , pB return the call ....






Perasaan sekarang


1) Terlalu Gembira

2) Terlalu terharu

3) Malu yang amat amat sangat pada pemanggil tersebut .......



Hmmmm .....


Tiba tiba rasa sayu jer ...
Nak nangis pun ada nie ....

17 comments:

Kak Lady said...

Salam PB...

Apa agaknya yang surprise eh?

Dapat call dari abear ke?

Tapi kalau abear takde...PB naik motor ngan saper pulak?...Mesti bukan dari abear ni...

Isykk!! Pb ni buat suspen aje lah...

Intan Rosnitta said...

Lah...suspen la pulaknya.

Mcm drama la pulak. Cepat lah citer pb!!!

;)

Neeza Shahril said...

uishh... saspen sungguh nih..
sapo call tu kak pb?
bf lamo ko? hehehe...
ko, saing hok lamo tok dengar brito?
takdok sambungae ko kisoh ni??

mazudi said...

Ha'aa.. selalu wat saspen laa kakak yg sorang ni.
Bakpo nyer?

-akuni- said...

Kalau yang duduk kat KB tu siapa lagi cik abear dio lah....

kuang kuang kuang

Syam said...

apakah yang menggembirakan, mengharukan dan memalukan itu? marilah kongsi bersama. heheheh


cheers,

syam @ http://aeropama.com

AZWA said...

wooo...saspennya...to be continued pulok doh...

Anonymous said...

PB,
Saya boleh agak dengan tepat sapa buat call cuma saya tak nak kasi hilang suspense N3 ini.

KV said...

sapa kol? Alos, bitau laaa!!!

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
ala......ni x best ni?sapa call?

Anonymous said...

Macam ni baru best membuat org tertanya-tanya..tahniah akak pb.

..yat..

13may said...

rileks rileks...hehhe hehhe

btw,
Sebagai tanda penghargaan:

http://13may.blogspot.com/2008/07/141-terima-kasih.html

http://picasaweb.google.com/encik13may/BloggerPictures/photo?authkey=Tz25mAffF_A#5221307062512162642

Terima kasih :)

cen said...

salam PB,
terbang msuk umah Pb nih kot tingkap...hahah..tatau kener sesama saspeng dgn org lain yg masuk kat sini...truskan la citer tu..

zino said...

ni yg tak bes ni cerita sekerat jalan hehe

kadOk. said...

pb buat yg lain tertunggu2...hahaha..termasuk sy jugak...hahaha

kbguy said...

????? siapa, apa, kenapa..le suspend la...

cikdinz said...

apa mende tuh?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...