19 June, 2008

360


pagi ni tak dan nak karang n3 panjang panjang.
kerja luar hari nie
nanti petang , baru pB balas semua komen
terima kasih kerana datang umah pB ...

17 comments:

kadOk. said...

can imagine pb pakai safety helmet dgn bwk drawing mcm icon tu...:p

Kaklong Syikin said...

salam,

lama saya tak ke sini.,

selamat bekerja kak

oren said...

sama-sama kasih...

Sastri said...

salam kak... kak pB ni keje apa ek... keje luar kat mana hari ni? :D

AZWA said...

Salam...selamat berkerja luar, semoga selamat kembali , InsyaAllah.

Mak Su said...

:)

zino said...

wah macam YB la.. melawat kawasan hehe

Zabs said...
This comment has been removed by the author.
Syam said...

salam kak pb,

hanya mahu bertanya khabar.. hehehhe


-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com/

Azian Hasan said...

pB,
Bila nak jumpa ye...kita ni bukannya jauh sangat kan.Nanti pB e-mail kat Kak Azian yek..azian_hasan@yahoo.com.my.
Bye!

MULAN said...

wahhh keje luor lagi..?? tima kasey kasi ucap b'day ari tu..

CikguZue said...

selamat membizikan diri...

KAMATO said...

Selamat berluar kawasan

nurazzah8 said...

hai pb...lama tak update...ni mesti kes keluar lagi kan...masih melawat kawasan hingga ke sabak bernam lagi..?
wahh..mcm YB pulak... nak pergi melawat kawasan...hehehe

hurm semalam akak jumpa D dari UK ...dia datang umah akak dgn anak2 dia yg comel tuh

Anonymous said...

Kak PB nape entry tentang makan tiba2 je hilang ?.

jamri said...

tgh jenguk kepala nak tgk blog ni

Abang Long said...

Syukur masih ada rezeki...

Jom ke gerai abang long.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...