25 June, 2008

361











Assalamualaikum .....

Wau , rasanya dah berkurun tak update blog nie.
Blog kengkawan pun dah lama pB tak merayap.

Sejak kena kerja luar nie, memang tak ada masa nak dok lepak depan pC.

Banyak story morry yang pB nak ceritakan , tapi buat masa ni , pB nak buat iklan percuma dulu.



Kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki kamera DSLR , boleh hubungi pB.

aBear nak jual kamera Canon E350D kepunyaannya.

Sesiapa yang berjaya membelinya akan mendapat
(keh keh , apa punya ayat ler)

1) Kamera 350D
2) Lensa 18 ~ 55 mm
3) Memori Kad 2Gb
4) UV Filter
5) Tripod
6) Beg
7) Screen protector

Dan paling utamanya , waranty Cannon lagi 6 bulan


Harga yang ditawarkan ialan Rm 1650.


Kepada sesiapa yang berminat, boleh call pB

013 3131031 atau pbpibi@yahoo.com





Cerita lain , bila pB free.
Sebab byk gambar nak kena upload.

16 comments:

Intan Rosnitta said...

Rindu nak baca citer pb... huhu :P

Ordinary Superhero said...

cantik no. hp!

AZWA said...

Fuyoo...comey la kamera tu.

Lawa no. hp ihikss...

Mak Su said...

oh.. bizi lagi? tak per ler.

Zareda said...

macam menarik jer iklan kamera tu

harga boleh negotiate lagi dak?
dah berapa lama PB pakai kamera tu..

Sastri said...

salam kak pB... harap kak pB sihat sentiasa...

Neeza Shahril said...

eh.. nak jual camera ni nape kak pb?
mesti nak tangkap yang lagi canggih ni ye...

bestnya asyik kerja luar.. tak lah boring dok office kan..

kadok said...

xnak komen pasal kamera..tp nak komen pasal no hp..lawa sehhhh no hp kak pb..:p

KAMATO said...

Dah ada orang beli ke blom, kalau blom nanti kita bincang

pB said...

INTAN
pB pun rindu gak nak baca semua blog kengkawan.

Tak sempat

hu hu hu

pB said...

O.S.H
Hi hi Terima kasih.
Mahal no tu





AZWA
Minat ker?
Call ler pB ...




ZAREDA
Baru 6 bulan.
Tak lasak pun ...

pB said...

MAK SU
Kerja memang tak pernah nak habis.
Bulan lapan ODIT la pulak




SASTRI
Terima kasih kerana singgah.

Akak sihat walafiat.

Sas??




JA
Krijo luar Panahhhhhhh ...

Hitae larrr kak pB lepah nie

pB said...

KADOK
Calling calling ler.

Idak pun , sms


Hi hihi

pB said...

BRO K
Setakat ni , belum lagi yang call pB.

Nanti kita jumpa sambil makan makan satay kat Kajang

KAMATO said...

ok siap, 3 minggu lagi kita jumpa

Zabs said...

Salam pB,
Cantik no HP. Nak tukar ke NIKON ke?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...