08 August, 2008

385

Salam

dah berjaman rasanya tak meng'update' dairi nie.
Nasib baik tak ada yang hantar sms 'saman' pada pB.

Minggu ni minggu yang meletihkan.
Bermain dengan tarikh dan juga no no report , amat memeningkan kepala.
Tapi apa boleh buat , dah termasuk dalam skop kerja.
Hendak atau tidak , kena buat jugak.

Harapnya selepas ISO ni , kerja kerja tidak lagi tertangguh tangguh.
Sebab semua data dah cantikkkkkk ....

Walaupun minggu ni minggu yang hectic , tapi
hari ni dapat berita gembira.

Dengar ceritanya , pB akan dapat pB baru.
Hari ni , 9 buah pC sampai di pejabat.

Tetapi , yang tak syok nyer, bila dapat pC baru nie,
kerja pB akan bertambah lagi..

Semua sistem yang pC dulu tak leh nak 'pegang'
sekarang nie pB dah nak kena belajar dan mahirkan.

No more excuse , pC berat ....
Tak leh download system .....
Hu huhu huuuu





N one more good news was , pagi ni ,
pB berkesempatan untuk berjumpa dengan blogger dari DUBAI ...

Tak lain tak bukan Pak Pyane @ Abe Id

Walaupun tak leh nak join gathering yang akan diadakan pada 13hb ni , tapi
at least I saw him already this morning .......


For all yang nak bergather gathering tu , have funnnn .....

6 comments:

lottery draw said...

If im in the situation of the owner of this blog. I dont know how to post this kind of topic. he has a nice idea.

super lotto numbers said...

that's really cute..wish i had one too.

HAPPYIRFA said...

salam kakpb..
Dengar ceritanya , pB akan dapat pB baru.Hari ni , 9 buah pC sampai di pejabat..mula2 pelik gak 2x tulis pB..rupanya PC ..hi hi

Neeza Shahril said...

jumpa pak payne kat mana tu kak pb?
kat Mc D jugok ko?? hehehe..
apo ceghito pak payne?

CikguZue said...

banyak tu...selamat meneruskan kerja ape2 yg patut tu yea...

MULAN said...

kesian pb, sabar la bekerja tu. yg kat rumah ni busy jugak. non stop keje, 24/7.. rasa nak keje jugak eh..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...