09 September, 2008

403

Terima Kasih pB ucapkan kepada semua yang tinggal komen pada n3 semalam.
Terima kasih atas semua doa doa dan kata semangat itu ...

Terima kasih :

INTAN ,KV, OREN , MAMARANGGIE, ITIK PUTIH, UMMI BATRISYIA , AZWA, ABGLONG, KAK WEAR, ZAREDA NORMAN, IRFA, MR@MISS ANON, KAK SYA, ACHIK, AYU, YATSUKA, ORDINARY SUPERHERO, KAK LADY, AKUNI, MULAN, EMMACOMEY, EPALHIJAU, ADIK JA, BRO ZINO, AEROPAMA DAN AM ......








Ini gambar pagi tadi yg sempat pB snap.
Buat kenang kenangan ..........

Tengah hari tadi called rumah ....
Matematik , kata mereka mudah...
Tu lagi bahaya , sebab nanti lagi senang buat silly mistake.

Bahasa Malaysia ...
Karangan yang kakak karang macam lari dari tajuk jer.
Tapi hopefully , orang yang pereksa tu lembut hati ,
bagi "markah kasihan"

Selesai hari pertama .....

Esok , matematik paper 1 ....
Ini kena bagi dadu .......













Ini lak , memanjang kan entry jer ....
Curi curi snap , sib baik tak ada yang perasan ...

Lokasi : Restoran Hartini Seksyen 11.







Kat Restoran ni , kalau nak membeli,
sekali sekala boleh
sebab

HARGA MAHAL SUPO "BEDIL"

Kuih seketul limer posen ......

Tapi , rasa memang ada .......

16 comments:

Anonymous said...

JOM GI GERAI RAMADHAN KAT KEMUNTING...:-))-IP-

AZWA said...

PB,

Yeah...esok sambung lagi debaran kita. Yang gambar2 kueh mueh ngan segala macam makanan tu adehhhh....terancam posa den hehehee.

~akuni~ said...

Tu dulu jiran saya lar masa saya dok sewa kat seksyen 10 dulu, kawasan separa elit (kawasan elit seksyen 9 lor)...

YuszTieY said...

byknya makanan yg dijual..habisker dlm sari tu...cam tak gerak jer benda tu semua..heheheheheee

buke bedil dah tu,tu cam matikan org beli tu kak pb...tok sian ko pembeli langsung gamaknya...

moga esok anak2 kak pb dapat jawab dgn molek exam esok...sama2 la kita berdoa..anak buah ore pon ader ambik upsr gak thn ni...

Neeza Shahril said...

Mugo2 anok kak pb buleh buat exam tu..
memae lah.. lor ni tokleh nak expect gapo2 lagi.. belum check lagi kae exam answer tu.. nati bilo doh check, tukae tando tu nati macae ragae.. do'o lagi deh..

banyok nyo laauuukkkkk!!!

Irfa said...

salam kakpb..
MAK AI..BANYAKNYA LAUK PAUH SERTA KUEH MUEH..telan air liur jap
mahal supo bedil..huhu

KV said...

samah so?
mahal jugok tu!

indera kencana said...

Mahalnya kuih sampai lima posen...

Saya doakan semoga anak-anak akak berjaya hendaknya, InsyaAllah..

NBK466 said...

Waaaa...manyakkknyerrr lauk pauk itew...kuih pun tak kurang juger.. harap2 tak terbuang oleh restoran tuh at the end of the day...

Alex Lacey said...

besar mano kueh dio tu ya sapa 50 sen so?

Intan Rosnitta said...

Kak pb,

Kat restoran ni mmg mahal. Intan suka nasi beriani dia...selang 2 buah kedai drpd restoran ni.

Ada sehari lagi utk Kakak & K.Ngah. Lepas tu merdeka, buleh raya sakan laaa..

:D

Ummibatrisya said...

salam,

tak baik bagi orang terliur di bulan puasa :)

sya said...

pB kalau sedap.. mahal sikit tak pe tapi yg bengang kalau mahal tapi rasa hampeh.. lagik hangin

Anonymous said...

pB saiddddd ::::






KAK SYA
sbb fikir tu lar , yang tutup mata jer kalau membeli kat situ ....





UMMI
Hi hi hi
Itu Ummi kena bagitau aBah Jamri sama




INTAN
Itu Restoran Azira

Ok , lepas posa , kita date

pB said...

KAK WEAR
Tak dok la besar mano pung.
Srupo hok dok jual tu jugok




NBK
Setahu pB , restoran ni mmg penuh dgn pelanggan




INDERA
Terima kasih.

Jasa Indera dan Azzah akan akak kenang.

Nanti akak belanja makan




KV
Naper ? Tak percaya

Percaya lah ......




IRFA
Kalu banyok sangat , sapa tok tahu nok pilih lar pulok




ADIK JA
Tular, harap harap maso dio perikso kertas kakak tu , dio sedang bergembira...
SO , buleh lar makan kesian ....

Hu hu hu

Ini lauk keno beli.




YUSTIEY
Walaupun mahal supo sena'pae , tapi kedai ni penuh orghe sokmo.
Terutamo orghe klatae ...

Ado saing tu beli daging kawah , keno spuloh rialllllll

Hmmmm .....

payoh jugok kalu kayo dengae caro lagu nie

Kak pB pun doa anok sdaro Yuz lulus dengan cemerlang




AKUNI
Memang , situ area orang duit banyah n berlebih lebihan .




AZWA
Risau gak bila difikirkan...




IP
Jauh tu

pB said...
This comment has been removed by the author.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...