11 September, 2008

405








Alhamdulillah



Merdeka !

Merdeka !

Merdeka !


Fuhhhhh

Legaaaaa


Ha ha

Anak abis periksa , mama pulak yang lega



Dua dah lepas

Dua lagi menunggu



Harap harap 2010 , tiada lagi UPSR

26 comments:

emmacommey said...

2010 XDOP UPSR ???

ABEH TU APE YG SESUAI ???

KAK...TQ KATE2 SMANGAT KAK BG...

WALAU 2 3 BARIS SJ...EMA CKP HARGAINYA...

TERASA DIRI INI XSORANG2...

HUK3..

KV said...

hihi, sapa hak keno upsr tahun 2010 tu?

pB said...

KV
Siti Nur Arifah la pulok lepah nie.
Lonni , dio darjoh empat doh tu




EMMA
Kebaikan berblog.
Kita tak pernah keseorangan ..

Ingat tu !!!!

Alex Lacey said...

kalu tak dok upsr musti dio pikir nok buat ujiae laing pulok tuh...selagi ore hok duduk kat kementerian tu ore lamo...hehehe...beso doh denga ujiae-ujiae nih...

pB said...

KAK WEAR
Apo guna UPSR nie ??

Kalu nok masuk asrama penuh , biarlah sekoloh asrama tu hok buat perikso. Sapo nok masuk , dio ambik prekso tu ...

Mudoh lagu tu ....

Pendapat pB jah tu

lupakanje said...

UUIIHH,...merdeka aper nih??? acik tk medeka lagi.....lagi 2 bulannn...SPM...saspengggg..
Dah naik lali dah pekse2 ni...biler nk habih pekse dlm idup ni gaknya.

pB said...

ACIK
Anak yang habis periksa , mah pulak yg lebih lebih ...

pB lar tu


Memang , hidup kita penuh dengan EXAMMMMMMM .....

Nanti mati pun , tunggu result jugak , tau.

Result

Dapat masuk syurga , atau kena humban masuk nerakaaaa


Takuttttttttt

Intan Rosnitta said...

Boleh senyum lebar la Kakak & K.Ngah hari ni. Baru kenye makan nasik...

Hahahaa :D

~akuni~ said...

upsr tak de, byk lg pekse lain... huh!

oren said...

hoho..sok2 bila time result nak kuar, akak mesti berdebar balik, kan??

Ordinary Superhero said...

Sokong kalau UPSR tak de tahun 2010! (sebab kaklong kat rumah pun tahun 4 sekarang).:)

Mak Su said...

wah.. bolehlah raya dgn senyum gembira nanti, sbb tak de tensen dah

Neeza Shahril said...

wahh!! happy tu kak pb..
takdok debar lagi lah dih.. :

takdok UPSR..
adok pekso hok lain pulok

kot lagi lebih ddebar..
hok mano nok?
hehee..

aNIe said...

PB..memang anak2 kalau periksa...mak ayah kat umah yang tak senang duduk...

Alhamdulillah...segalanya dah selesai...kita berdoa ajelah PB...semoga mereka berjaya dgn cemerlah...amiiinnn...

zino said...

itu baru UPSR kalau PMR besok macam mana pulak ya.. hehe

Mr PenyuBiru said...

harap² berjaya!

Abahnajwa said...

Hehehehe...memang nervous yek mak bapak bila anak2 periksa..Anak2 abah ni relax jer kat sini tau..mana ada periksa bagai..Najwa jer nanti nak exam S.A.T tahun depan.

Ayeip bulan posa pun gi kelab kriket..Najwa buat salad dgn creme crumbulee kat kelas memasak..hehehe..lain betul suasana kat sini...

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

anok hok hbs pekso mama hok sorok..hehehe,tp lepah ni debar tunggu result la plok,insyaAllah..anok Kak Pb akan dpt result yg molek2...skang ni tinggal doa jah la hok bulih di buat..biar pemeriksa lembut hati, deh? all the best utk anok2 kak pb...sori la lmbt skit wish...tp selagi result tok tubk lagi masih bulih wish deh?

shabaneeny said...

salam perkenalan... beruntung anak2 skang... time diorang xm.. parents yg susah hati.. yg berdebar-debar... siap ambik cuti lagih.... pasnih debaran tunggu result pulak....

p/s: harap2 thn2 akan dtg takdok doh UPSR nih... (anok baru nok masok dajah 1thn 2010)....

Adry said...

hehehe.. biasa la tu... bab emak sayang anak kan.. hehehe

Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

KAMATO said...

semoga result mereka nanti melegakan semua

silenttayuE said...

hiii pB..nice blog..=)

aeropama dot com said...

wahahaha... anaknya yang abis peksa, maknya yang rasa gembira lebih-lebih.

mungkin lepas ni akak perlu siapkan diri mereka utk tempuhi peperiksaan besar yg lain seperti PMR & SPM pula. lagi la pening akak nanti

-fAiZiQ- said...

semoga anak2 akak mendapat keputusan yg cemerlang. Amin.

YuszTieY said...

selamat berjaya..

sya said...

pB... udah Merdeka??? kak sya ni tengah pening.. sorang SPM sorang PMR, anak2 relax manjang emak2 yg panik

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...