23 October, 2008

427



GAMBAR ATAS CAMPUR GAMBAR BAWAH


SAMA DENGAN GAMBAR BAWAH NIIIIIIII












12 comments:

aNIe said...

Gambar no dua buat akak teringat...kisah si Ismit Ulam Raja...hahahah...mau terbelit line tepon tu kat leher tu nanti...

Sabo PB...sabo....

lupakanje said...

sibuk sgt eekk...tu yg tok tehe..last2 teriokkk....uwaaaaaaaaaaaaaaa...

Adry said...

hahaha... nangis jangan tak nangis... alalallaa


Adry @ http://www.adrysabry.com

Yunus Badawi said...

pB, hang on Friday is coming.

HappyIrfa said...

salam..
waaaaaaaaaaa.bz keje tu make doh ko?

Ungku Nor said...

you gain some, you loose some..hehehe

Ummibatrisya said...

salam,

sibuk nampak :)

hari ni dah friday, esok cuti :)

horrayyyyyyyyyyy!

Alex Lacey said...

meh ikut k.we gi bengkel meh...hehehe

Neeza Shahril said...

kesiannya... balik cuti kijo banyok..

sobar deh kak pb..

breath in..
breath out..

push!!

heehee...

Nek Cun said...

Salam pB, bila tengok gambar tu, terusik gak hati nekcun sebab bila kat ofis tu kekadang cam tu gak!... rasa nak nangis bila kerja dah bertimbun-timbun...

e-leeyana said...

salam kenal...
nice entri....simple tp msg yg nk dsampaikan mmg sampai...ngehehe

Yunus Badawi said...

e-leeyana, you pun dah sampai ke sini? Memang best blog pB ni.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...