24 October, 2008

428

Sempena hari jadi pB yang ke 36
pada 27 Oktober ini ,

makanya pB umumkan

CUTI UMUM .....

kepada seluruh rakyat Malaysia ........



Selamat Beristirihat bersama keluarga tersayang.

Dan sambil sambil tu ,

Doa doakan lah agar pB panjang umur
murah reseki
bertambah muda ........



Hi hi hi

18 comments:

Anonymous said...

kak pB...
Selamat hari lahir lah dari yat pd 27hb ni..
semoga panjang umur banyak dapat rezeki.(bukan murah rezeki.tak nak rezeki yg murau tau salah tu)apa lagi ekkk haaa semoga dapat apa yg di cari,semoga dapat apa yg diidamkan,semoga dapat anak lelaki tahun depan..la ni dah boleh start kut hehehehe..semoga ehem..ehemm.ehemmmm.Ingat apa yang tak suka jangan buat nanti org marah dan kecil hati.

Azian Hasan said...

pB,
Selamat Harijadi! Seronoknya harijadi, satu Malaysia dapat cuti. Ini mesti 3 hari 3 malam potong kek, hi,hi...
Semoga hidup penuh dengan keberkatan dan kebahagiaan.....dan kemudaan!

cikdinz said...

selamat harijadi kak.
happy deepavali...heheheee...

Neeza Shahril said...

27hb ni ada cuti apa kak pb??

Scorpion rupanya...
Hepi besday (wish awal takpe dih..)

achik said...

hepi becoming besday kak PB.. semoga panjang umur murah rezeki..

Akmal said...

Kak pb,
Hepi birthday :)

CikguZue said...

Diucapkan Selamat Panjang Umur, semoga sentiasa bahagia dan dikurniakan kerahmatan hidup...
Wa...ramai sungguh blogger yg lahir bulan ni. Boleh buat gathering sama2...

jamri said...

Selamat hari jadi PB yang ke 36..

ehhh buka 26 ye? ;-)

Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki sekeluarga

Ummibatrisya said...

salam,

satu malaysia cuti sbb celebrate bday PB :)

selamat hari lahir :)

semoga bertambah awet muda :)

Yunus Badawi said...

pB,
Hebatlah you boleh bagi kami semua cuti sempena hari keputerian you. Takde nak anugerahkan bintang kebesaran ke? Bolehlah kita org dapat Dato mcm Shah Rukh Khan he he he.

AZWA said...

Selamat hari lahir yang ke 36 PB...still young maaa hehehehe...Bestnya besday taim coti2 semesia...bercahaya2 la besday PB sempena perayaan cahaya ini :)

KV said...

wakakak.
Terima kasih bagi cuti. Huhu
Happy besday in advance!
Moga pjg umur, murah rezeki dan bahagia sokmo.

Anonymous said...

Selamat Hari Jadi, ... doakan semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki .......

sya said...

Selamat Hari Jadi pB.. selamat panjang umur n murah rezeki n bahagia sokmo

atehlaila said...

Tahun depan boleh umum public holiday lagi tak...BTW,selamat panjang umur..murah rezeki..

umeboshi said...

happy b'day k.pb!!!
bukan nye senang nak dpt kan semua rakyat semenanjung bercuti sempena sambutan hari jadi k.pb ni. ehek!

Purpleheart said...

Selamat ari lahir kak, tak sangka ari lahir akak satu malaysia cuti.. hihihhihi..

TokNabe said...

Selamat hari jadi ye pb, w'pun terlewat nak ucap.. kira halallah kan..

dah 36 ye... sy pun lupa umur sy berapa..rasa mcm muda lagi..hihhi

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...