12 November, 2008

441



Esok , UPSR result akan diumumkan.
Insyaallah , pB akan menemani kakak dan kak ngah ke sekolah esok pagi.



Dah infd pun pada BOS , yang esok masuk lambat ...
Perasaan sekarang ...



Allah sahaja yang tahu
Semoga kedua anak anak pB berjaya ...
Dan semoga semua anak anak yang telah menduduki exam UPSR akan berjaya ...
Kak wear , abglong , Halena ....
He he ...
walau macam mana pun , insyaallah kedua dua anak pB akan dapat 5A.
4 + 1 = 5
2 + 2 = 5
3 + 2 = 5
tapi kalau 5 + 5 = 10 tuuuuuuuuuuu
Hi hi hi



26 comments:

aNIe said...

PB...Semoga kedua2 anak dara PB akan berjaya dgn cemerlang...jgn lupa umumkan tau...akak nak tumpang gumbira...

Insyaallah...jgn bimbang...

Ungku Nor said...

sama la kita.
besok temankan Anis amek result dan temankan Anjib naik pentas amek hadiah hari anugerah cemerlang sekali..hehe

~akuni~ said...

Alar PB, cuti je lar terus... lepas tu boleh bawak dia org gi shopping, biar dia orang 'pau' mak dia kaw-kaw punyer...

achik said...

semoga dua2 dapat result yg cemerlang.. :D

Neeza Shahril said...

waaaa... bedebar sungguh ni...

nanti update deh kak pb

apo apo pun.. biar lah lagu mano result anok2 kak pb,

hok penting sekali.. ada something dio belajar di skoloh tu..

bukae seghemo bendo kito keno ukur melalui result.. ado ghama budok hok excellent belajar tapi tok jjadi oghae pongg....

KV said...

insyaallah..

Ummibatrisya said...

salam,

samalah macam kawan ummi, anak nak ambil result, mak dan bapa dah baper hari tak tido, takut :)

InsyaAllah!

Zareda Norman said...

semoga kedua duanya berjaya.. mama kena siap siap sediakan hadiah.. ehheheh

indera kencana said...

Azah dah cakap dengan saya dari 2 minggu lepas lagi. Malas nak kasi tau akak, takut akak berdebor pulak. hehehehhe

P/s : Akak, macam mana nak masukkan lagu dalam website kita? Macam yang selalu akak buat. Saya tengah feeling lagu Matahariku - Agnes Monica. Hehehehehe

Yunus Badawi said...

Anak sayapun ada yg nak ambik result esok. Sama2lah kita tungguuuuuuuuu (dan berdoa).

Yunus Badawi said...

Anak sayapun ada yg nak ambik result esok. Sama2lah kita tungguuuuuuuuu (dan berdoa).

Alex Lacey said...

tu la PB...kito hok gedeba lebih...anok selamber jer...hehhehe

pasal nok ajar anok mmasok tu, molek benar lah tu...ajar goreng2 dulu...anok2 k.we hok tigo ore tu buleh doh goreng telur, ayae, jjemput etc kalu demo nok makae...hehehe

AZWA said...

Semoga anak2 kita semua akan mendapat keputusan yang memberansangkan esok insyaAllah...

ADIEJIN said...

tak per..apa apa pun redha.. 5A tak menjanjikan kebahagiaan dan kesejahteraan hidup . Malah kegagalan di awal kehidupan boleh beri pengajaran yang terlalu baik untuk masadepan.

pB said...

ABE D JIN
Masya Allah , lamo nyor demo tok maghi ghumah pB.
G guru kor ?????

pB redha dengae apo sajo keputusae hok demo duo tu bowok kelik esok..

pB said...

AZWA
Betul bagai dikata.
Semoga semua ibubapa redha

Semoga anak anak kita berjaya.
Tak kira dalam bidang apa sekali pun




KAK WEAR
Gapo gapo , SMS lar deh

pB said...

YB
A ah lupa lak anak YB pun ada sorang.

Sama samalah kita tunggu dan berdoa agar kita dilapangkan hati dan dada .....




INDERA
Ada dah ura ura.
Latest news , katanya result dah ada since ISnin ...
Esok baru nak umumkan ....

Tahniah sebab blog Indera sudah 'bersuara'

pB said...

ZAREDA
Insyaallah , kalau keputusannya cantik , cantik jugak lah hadiah nyer

pB said...

UMMI
Insyaallah , tidak lar sampai tak lena tidor.

Walau apa pun keputusannya , insyaallah , pB akan beritahu.




KV
Insyaallah , semuanya berjaya.

TokNabe said...

Budak berdebar2 nak nunggu result, mak bapak tertunggu2 result anaknya.. hehe cikgu2 pulak memang tak senang duduk nak nunggu esok.

pB said...

ADIK JA
Betul kato Ja tu.
Ado hok result comel masa Penilaian Darjah Lima dan UPSR , tapi tak berjaya di SPM.

Moga semua anak anak blogger 'MENJADI' orghe ....




ACHIK
Terima kasih Achik atas doa tu.

Menguatkan semangat kak pB nak tungguuuuu ...

pB said...

AKUNI
Sayang nak ambik cuti .
Simpan sebab nak bercuti cuti Malaysia tahun hadapan.




KAK UNGKU
Ada jugak ker ??

Ramai kak loh kalau gitu ...


Moga anak anak kita berjaya.

Amin




KAK LADY
Insyaallah , kita sama sama 'bertumpang tumpangan'

Tak kiralah apa pun keputusannya, insyaallah pB akan beritahu.

zino said...

semuga berjaya...

mazudi said...

Oo.. esok keluar result eek.
Semoga keputusan yang cemerlang untuk anak anak, dan kredit jugak untuk ibu ibu yang temankan anak ambik result.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
semoga mendapat keputusan yang cemerlang, insyaAllah

~mardihah~ said...

ha...mcm mana? result anak akak PB? ngancam taksss?

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...