22 November, 2008

468

Salam Semua



agak agaknya lar kan

kalau pB try arrange

perjumpaan '2 gether gether'

antara blogger blogger,


ada tak yang nak join sama ?????




Kalau buat kat Shah Alam ,

ada ker port yang sesuai ..... ???


Syed Bistro ?

McD kat Xtreme Park ??
Pizza Hut ??



Yang paling penting

ada sambutan ker ???


Hmmmm



Hmmmm mmmmmm

28 comments:

manlaksam said...

Pak Man ni...jauh sikit...setuju tu setuju lah.

Yunus Badawi said...

Nak jumpa kawan2 bloggers punya pasal jauhpun takpe. Tapi kalau boleh buat hujung minggu.

Zawi said...

pb,
Kalu 13 - 14 Dis Pak Zawi ada KL. Best gak kalu ada gathering masa tu nak pula di SA.

Akmal said...

Buat di Kuantan takbley? ;)

Ungku Nor said...

bangi ok kot, tade la jauh sgt nak pi..hehehe

nurazzah8 said...

Pb...teruskan usaha ....ya ya..akak undi di Shah Alam...tapi tak nak di restoran fast food...

KV said...

jauhnya nak join. Hihi
chaiyuk!

Neeza Shahril said...

apa kata buat di saudi?

kito mitok king saudi sponsor hahahaa!!!

zino said...

neeza..
zino setuju.. minta king tu sediakan tambang kapalterbang sekali..hehe..

PB
tapi kan ada di kalangan kawan blogger PB tidak menjadi kawan blogger zino.. makna nya kalau jumpa masing memang blurr.. habis la..

kalau di kenalkan hanya boleh jawab..

ooooo..

macam masa zino jumpa blogger kawan zar dulu ..hehe

AZWA said...

tingin nak join, tapi jauh la pulak. unless kebetulan ada di area sana. tapi usaha murni PB tu memang idea yang bagus...cayo la..

nono said...

salam...


alaaa...jauh nyer kak PB....nk join gak!!!huhuhuhu

achik said...

wah menarik2.. :D

lupakanje said...

buat la...ramai yg nk join tu...
acik?? lon tau lagi..heheh...

kupaslaroren said...

eh..eh mcm best plak..
kak PB selalu join ker gathering2 neh?
kte br try blog neh xder kawan lg huhu

Mummy Rizq said...

kalo kena harinya.. insyaallah..

Ummibatrisya said...

salam,

kalau kena dengan tempat dan harinya, InsyaAllah! :)

Intan Rosnitta said...

Kalau S.Alam mmg setuju sesangat. InsyaAllah kalau tak ada aral melintang...

:)

cikdinz said...

aka nak buat bila ni. ramai ke?

HappyIrfa said...

salam kakpb..
sy berminat..tp xtaulah 'org tu'sudi bawak ke tidak.sbb nak g sendiri mmg x lepas ler..huhu.
cubalah dulu

mother of two said...

salam,
teringin jugak nak join..tp jauhhh beribu batu:)~ kalau jadik tepek gambo byk2... kalau buat bulan 4 next year harus dtg gak tu...

Anonymous said...

Waa best ni...saya ni dikira ahli blogger gak ke ...

Kalau ye nak datang gak...biarlah jauh pun tak pe..

nak jumpa pb lama dah tak jumpa..

Dari Batu 7.

oren-penang said...

setuju!!!

tapi saya takdelah..jauh nau...tapi kalo ada yg nak sponsor tiket, sponsor maid(jaga anak2 saya), pasti BERESSSSSS!!!

hihihi..perasan sajork...

ibuVouge said...

saya setuju
tapi cam oren ler.. bagi sokongan je
iv kalau kat sana, buat kat umah iv pun takpe..iv masak pun takpe.. tak kesah

Anonymous said...

Nak ikuttttt....

YAT.

Purpleheart said...

Kak, kalo saya nak join leh ke? Kalo shah alam, tak de hal sebab shah alam tu kira macam rumah no 2 saya.. tapi jangan le buh tempat mahal2 macam bluewave ke apa.. pitam nak bayar..

Kak Elle said...

kalau yg kat sana jauh saya lagi jauh nak menyeberang...semoga dapat sambutan dan berjaya dgn rancangan PB ni..saya tumpang gembira.

McBudu said...

Bistro Pak Li

luna said...

kalo ramai buat kat stadium shah alam...hehe gurau jek

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...