25 November, 2008

469

Hai Geng


Banyak hari dah tak update.
Sorryyyyy


Semalam , pagi pagi dah mengadap doktor gigi.
Mula nganga jam 900 pagi.
Berhenti nganga jam 12 tengah hari.
Dua kali tertelan clorox.

Akhirnya , setelah 4 kali jumpa dentist , baru
selesai rawatan akar ...
Jenuh ngangaaaaaaaaa

24hb Disember ni ada satu lagi temujanji.
Kali ni nak buat crowning pulak.
So that , tampalan tu tahan lama.
Sib baik buat dengan klinik kerajaan.
Cuma kena bayaran sebanyak RM150 sahaja.


Kalau buat klinik swasta, sebatang gigi dia kenakan bayaran
RM 500 .....

Hu hu huuuuuuu



And paling penting ,
semalam MC lagi ....

Hi hi hi

18 comments:

HappyIrfa said...

jumpa dokter gg bila terdesak je.
huhu..takuttttttt

Ummibatrisya said...

salam,

ummi pun bercadang nak jumpa doktor gigi dalam masa terdekat ini :)

tak tahan sakit gigi :)

Pp said...

hehehe ternganga la semalam tu ye! hehehe

Yunus Badawi said...

Masa saya sekolah rendah dulu doktor gomen selalu dtg periksa gigi. Free aje kalau nak tampal.

zino said...

tak nak buat gigi emas ke.. zaman dolu dolu kan ke famus dengan gigi emas ni hehe

Neeza Shahril said...

kat sini kan kak pb, cabut gigi sebatang boleh cecah SR700!!
nasib la company cover.. kalu tidak.. tak tahu la nak kata..
buat gigi kat mesia je laaa.. :))

Ungku Nor said...

ngeri bila taim dia gerudi tu..huuiiisshhh..

rasa nak lompat lari balik rumah je ;p

JIE said...

Salam pb,

Uih, sampai 3 jam nganga... sure lenguh molot hehehe :-)

shafarina said...

Lamanya treatment.

Doktor gg kat BBB ni, cantik tapi garang. Nurse makcik tu lagi baik.

Entah ape2.

maklang said...

ari ni nganga lagi tak??

KV said...

mc tu hok peting. Haha

Intan Rosnitta said...

Patutlah sunyi sepi, MC rupanya.

:)

luna said...

150?
kalo swasta 500?

mak aii..mahalnya..

pB said...

LUNA
Jauh kan bezanyer




INTAN
Isna jer MC
Hari lain , kerijo

pB said...

KV
Tau tak per ...




MAK LANG
24 hb Disember ni ,nganga lagi




WSS
Cantik tapi garang
Uuuu tak best nyer

pB said...

KAK JIE
Sib baik tak jem rahang pB





KAK UNGKU
Tak sakit pun.
Sebab saraf dah dimatikan




ADIK JA
Kalau sakit , tak kan nak tunggu balik Mesia ......
Paroh kalu lagu tu

pB said...

BRA ZINO
Kalau mati , payah pulak





ABG Y.B
Dulu masa sekolah , takut kalau taim kena jumpa misi.
Sebab misi garang..
Sekarang dah tak takut dah






PP
Tau tak per

pB said...

UMMI
Kalau sakit , jangan g jumpa.
Buat rugi jer.
Sebab nanti dia bagi painkiller dulu.




IRFA
Kak pB tahun ni lar paling kerap jumpa doktor gigi.
Biasa setahun sekali jer.

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...