26 November, 2008

470

Cuba nak upload gambar .
Dah tiga kali try , tapi tak leh leh jugak.
Blogger sakit ker apa nie ??

Gambar yang ambik masa
bawak anak jalan jalan kat PutraJaya ahad lepas.


Minta maaf sebab pB tak dan betul nak balas semua
komen komen yang ada tu.
Nak kata sibuk , tak jugak.
Nak kata tak sibuk , tak jugak.


Hi hi
Sibuk dok tengok Astro.
Jangan tak caya , pejabat kita orang pasang Astro tu.
Semalam , kontractor mai pasang.

Sport Ada.
Hallmark Channel pun ada.
National Geographic pun dapat.
Yang tak der cuma HBO dan Kartun jer...

Masa dok type entry ni , sambil tengok
"FIGURE SKATING"
Channel 814

Oklah , bact to more serius matter.
Tentang blogger 2gether gether tu.

pB nak tanya pendapat lar .....

Kalau buat kat restoran , ada ker supporter.
kalau buat kat McD , ada ker penyokong ??

kalau nak buat , nak buat tengah hari atau petang ...??

Macam pB , pB macam lebih suka buat kat McD tu.
Sebab kat situ ada tempat mainan kanak kanak.
So , tak lar kalot mak mak nak layan anak anak.
At least buleh sembang dengan senang hati ....

Itu pendapat pB lar.

But pB open to all suggestion ...

So , sila beri pendapat anda ......


Tks

23 comments:

Zabs said...

Salam pB,
Lama tak datang sini. Sampai miss entri pasal pB nak arrange blogger 2gether2 tu.
Saya minat untuk attend jika tidak kemana2 pada tarikh yang dipersetujui itu. InsyAllah.
Tempat mana pun boleh. Buat during weekend dan siang hari, mungkin lebih sesuai..

HappyIrfa said...

salam..
tumpang baca je..sbb 50-50 antara pegi ke tidak.huhu

pB said...

IRFA
Bakpo 50 50.
Kalu payoh , suruh che abear tu letok Irfa ghumoh kak pB.
Kito g samo samo.




ABG Y.B
Terima kasih kerana menyokong.
Nanti pB akan beritahu dimana dan jam berapa ....

pB said...

Sorry


ada silap teknik


Bukan ABG Y.B tapi

ABG JENAL


sorryyyyyyy

Ummibatrisya said...

salam,

ummi pun takut nak bagi idea, takut bagi idea itu dan ini, tiba pada hari yang dijanjikan, tak jadi!

so ummi jadi silent supporter aje :)

best tu ada channel hallmark, channel pujaan hatiku :)

Abahnajwa said...

Salam PB..

Abah dah sampaikan salam PB kat atas dengna Wan...ketawa diorang sebab dia kata ...laaaa....memanglah kenal...kikiki..kecik duia ni kan?

umie@kakyong said...

salam pb,
wahhh nak 2gether2 erk... seronok tu sekali2 dpt jumpa bloggers...

tapi... tapi... umie tak dpt dtg le...

Mak Su said...

ouh? ada nak buat gathering ker?

oren said...

aha..

sebab open to all suggestion, saya pun nak bagi le pendapat..

baguih jugak buat kat mcD..senang kaum ibu nak gossip2, dan anak2 seronot bermain..

tapi kalo buat kat penang, saya join ler..hihihi...

cikdinz said...

wah...ini bekerja sambil nonton astro la yeik...

pB said...

CIKDINZ
A ah.
Sampai tak tau nak tengok apa dah ...

Last last tekan channel 855
(MIX FM)

Ha ha ha




OREN
Lama hang tak dak ....
Sonok mai Kay El ??

Tu lar.
Itu yg akak fikir.
Sebab ramai antara kita ni ada anak anak kecik.
Boleh lepas jer kat playround tuuu

pB said...

MAK SU
Nanti , kalau jadi
Mak Su join , tau




UMMIE
Naper lak Ummi tak leh join ??

pB said...

ABAH
Hi hi ...
Wan tu sepupu pB jer tu ....
Hi hi ...


Rasanya dia tau pasal blog pB nie




UMMIE
Nanti kalau jadi , Ummi turun ler KL.
Ajak Jamri tuuuuu

Yunus Badawi said...

pB,
McD tengahari weekend sounds ok. Sokooooong

Zawi said...

pb,
Kalu la terbuat pada 13 atau 14 Dec buleh la Pak join bab ada Kl masa tu. Siang hari la mudah nak cari tempat bab malam ni rabun sikit.

~akuni~ said...

PB, nak buat gathering blogger ya... buat aje, ramai tak ramai tu jgn dirisaukan sangat...

zino said...

cuba cek dulu berapa ramai yg bawa anak nanti.. entah2 anak PB dengan anak zino je hehe..

tempat tu biar selesa dan mudah nak paking kereta kira ok lah.. itu pengalaman TT

Neeza Shahril said...

bestnya.. nak join tak tahu la bila..

pB said...

ADIK JA
Nanti , bilo Ja kelik Mesia , kita try arrange




BRO ZINO
Wah ..
Pakar berkata kata


Tks.
Nanti pB survey tempat dan bilangan anak anak ....

pB said...

POK AWI
Rasonyor mungkin 13hb ...
Tapi tok cfm lagi ....






Y.B
Ye ker ...?
Nanti pB survey McD mana yg sesuai ...

Intan Rosnitta said...

Kak PB,

Kalau McD yg besar kat depan kilang F&N tu. Tapi kat Sek 2 pun dah besar, baru renovate.

Budak2 leh main. Mak2 & bapak2 budak leh makan2, sembang2.

:P

sya said...

Wah.. rumah bercat baru.. canteks lagik. Jeles weh ada Astro kat opis.. kak sya nya opis pasang radio kuat sikit boss udah bising.

Anonymous said...

bestnya nak bergathering bloggers... cm tak leh join sbb tak diiktiraf sebagai blogger ha..ha.. ada blog tapi tinggal blog je ler... tapi nak join gossip tu minat jugak ha..ha..

best ke jalan-jalan di Putrajaya... kami sibuk hanimum jalan-jalan KL... time ni kalu cm ajak ke Kelang pun maybe hubby kata jommmmmmm

cm

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...