27 November, 2008

471

Sekarang saya nak pass tag ni pada . . . jeng jeng jeng

1) Akmal (blogger yg paling banyak memberi ulasan setiap n3 saya)
2) Jowo Pinter (blogger yg dah season dan banyak ilmu saya belajar dari dia)
3) pB (saya teringin nak tengok workstation dia)
4) cklah (cikgu yg vogue)
5) cikgooden (cikgu serbaboleh)
6) tasik merah (nak tengok workstation tmpt dia buat n3nya yg giler2)
7)e-leeyana (macam mana agaknya workstation student)


Itu ayat yang di copy paste dari blog Yang Berhormat Yunus Badawi.


so , hari ni pB nak balas ler tag nie.
Apa benda yang YB nak tengok nyer .....

Syarat yang diberikan untuk tag ini adalah:

1) snap work station anda.
2) then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
3) iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
4) tengok contoh yang dibuat nih...
5) begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
6) sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
7) kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
8) tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa.."



Ini dari pandangan dari tempat duduk pB ....
Yang penting , tibi tu betul betul depan pB

Ini pandangan dari depan pB ...
Balang hijau tu ada gula gula
dan juga asam .
hi hi hi


Tibi lagi.


Ini sebelah kiri pB.
Saje nak tunjuk buku yang pB sewa semalam.
Baru separuh selesai ....




Ini lak , sebelah kanan.
Ada tiga talifon.
Yang tak syok , time 3 talifon tu bunyi serentak.

Tangae kawae ado duo jah , wehhhhh
pB rasa workstation pB lar yang paling teruk
antara kengkawan semua.
Tapi nak buat macam mana.
Terima jer lah ...




Lepas ni , tak mau lar tag saper saper ...
Saper nak buat , dipersilakan ....


26 comments:

HappyIrfa said...

mm.jeles tgk pc kakpb

pB said...

IRFA
Naper lak ????

achik said...

wah.. bestnya ada tv.. boring2 leh gak jeling2 tgk tv.. hehehe..

oh2 13hb tu stakat ni free lagi.. insya-Allah boleh join.. [kalau saya x segan la] ;p

sya said...

wah tang TV tu yg jeles tu

Ummibatrisya said...

penuh dengan entertainment, dari ke internet hingga ke astro :)

kalau ummi mesti tak boring datang opis :)

ummi ada idea camna nak bagi tipon tu tak bunyi serentak, lagi dua tipon, cabut wayar kat belakang :)

pasal gathering tu, ummi takut masa tu ada orang sibuk :)

camna ummi nak bawa dua orang heroin kenit tu :)

pB said...

ACHIK
Bukan takat jeling.
Mmg tengok terus jerrrrr ...

Hi he he

pB said...

KAK SYA
Mintak ler dengan bos , kak sya tu ...

Tak dpt yang besar , yg kecik pun tak per

pB said...

UMMI
Tak pernah lak terfikir tang "penuh entertaiment" tu.

Tapi at least , hilang lar boring sikit kalau time tak ada doket.


Orang tu sibuk ker time tu ??

oren said...

mesti org penting, sbb tu sampai ada 3 talipon..hihhii..

best la tv depan mata..

Intan Rosnitta said...

Kak PB & telefon mmg x leh dipisahkan. Dah tentu keje kat situ kannn.

:P

manlaksam said...

Sedak kalu duduk atah kerusi tuh. Nyandar sambil tenguk tibi. Make ase....

Yunus Badawi said...

pB,
temi kasih kerana respon tag saya. Talipon ada 3, tangan ada 2 tapi mulut ada 1 aje. Mcmana nak jawab?
psst - balang isi asam tu ada makna ke?

pB said...

YB
Sama Sama Kasih.

Kdg kdg tu , kena letak dulu ...
Hold On pleaseeeeeee


semalam jer baru beli asam tu.
Buat hilang ngantuk.

Tiada makna yang tersurat atau tersirat pun

pB said...

POK MAE
Lagi sedak , bilo ado pisae goreng dengae air neskapi O


Hu hu hu

Neeza Shahril said...

Ja takdok work station.. huhuuuu..
tapi work station hok dulu supo hok kak pb jah.. :)

pB said...

INTAN
Jangae ge'gae
nanti pecoh rahsio pulok





OREN
Memang penting yang amat amat sangat

Berangan lerrr


Ada dengan tak der , sama jer Oren

pB said...

ADIK JA
WorkStation Ja lagi besarrrrr


Sebutir ghumoh tu

Akmal said...

Nikmatnya kerja...

Adry said...

takdalah teruk mana workstation tu... kira ok apa... siap ada tv lagik.. hehehe

Yunus Badawi said...

Intan dan pB ni citer apa pulak? Boleh kongsi ngan kita org? Kalau tak masa kita together gather besok citer le.

Ungku Nor said...

"pB rasa workstation pB lar yang paling teruk"

haa??
teruk apanye, tivi depan mata tu wooo..hehehe

pB said...

KAK UNGKU
Hi hi hi
Ye ker ???

pB refer pada meja ...

Alex Lacey said...

ok la tu workstation depae tv...hehehe...

pasal gathering tu, jangae lupo confirmkan deh? Kalu buleh gi, k.we meme nok join hehehe

pB said...

KAK WEAR
Memea comellllll...

Pasal 2gether gether tu , nanti pB SMS kor Kak Wear




YB
Bila ada 2gether gether , mesti rahsia tu pecah ..

Tunggguuuuuu

pB said...

ADRY
Alhamdulillah ...

Lepas ni , rasa nak catlar pejabat nie.
Sebab dinding nampak BLUR jer






AKMAL
Rezeki kak pB dpt BOSS ok ...

oghe said...

nama betul yg tulis kat mejo tuh ko ?..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...