01 December, 2008

473

Pagi sabtu , sambil sambil nak bersiap kerumah adik ,
sempat lagi jeling jeling tengok HBO.

Satu movie sedang bermain di television.
"BACK TO GAYA"
Tajuk diberi.
Kartun pulak tu.
Nice story , tapi tak sempat
nak tengok sampai ke penghujung.



Agak agaknya BRO ZINO
dapat idea dari kartun nie ker ???





Inilah dia karektor ZINO

Macho kan ?

14 comments:

Ungku Nor said...

waaahh..nak kena gugel cari torrent dia nih..hehehe

pB said...

KAK UNGKU
Ajor lar pB cam ner nak download Mu Bieeeeee

zino said...

nak kena dapatkan royalty ni..hehe dia guna nama zino pulak tu..

pB said...

BRO ZINO
Saper yang guna nama saper nie??

~akuni~ said...

Saya dah tengok cite ni PB... ok lah citer nyer... anak2 suka sangat...

pB said...

ahni
pB sempat tengok sikit jer...
Tak per, Astro ada ulang siaran

aNIe said...

PB...memang ada ghupe zino pun...heheheh...cuma rambut je lain... :P

pB said...

KAK LADY
A ah lar kak
Bila akak bagitahu , lagi terserlah ...

He he he

sya said...

Kat rumah dah kak sya buang HBO mahla aje tapi kekadang bukak pun tidak

pB said...

KAK SYA
He he he.
Mmg mahal pun.
Biasanya pB yangd ok mengadap tengok movie tuuuu

Neeza Shahril said...

hehehe... zino kat dalam kartun tu tough habis laa..

zino kat luar camtu ke?? hehehhh...

zino said...

ooo ngumpat ya hehe

Am said...

kena tengok juga ni, PB kalau dapat DL punya boleh ler email kat Am ya hehehe

pB said...

AM
pB tak reti nak download from Internet...




BRO ZINO
Sikit sikit jer




ADIK JA
Lagi Macho.
Senyum Sokmo

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...