05 January, 2009

489

Salam Semua


Dah agak lama pB tak update blog nie.
Komen komen yang ditinggalkan pun , tak sempat pB nak balas.

Terima kasih sebab masih lagi sudi melawat blog nie
walaupun dah nak berkulat ......

Hmmm .....

Cerita tahun baru ??

Biasa biasa aja.

Kakak dan kak ngah dah masuk sekolah menengah.
Kain sekolah dah bertukar dari biru tua ke biru muda.

Seramai 600 murid tingkatan satu mendaftar pada hari sabtu lepas.

600 MURID !!!!! ...
15 KELAS !!!!!!!! ....

Kakak dapat aliran perdagangan.
Manakala kak ngah dimasukkan ke aliran ERT.

Mulanya pB ingat nak masukkan Kak Ngah satu aliran dengan Kakak.
Tapi , Kak Ngah tak hendak ....

Tak per lar , asal mereka bahagia .

Kak Lang darjah lima tahun nie.
Masih lagi dok huhaaa huhaaaa.

Nurin pula , tadika enam tahun.
Dok bising tak mau sekolah pagi.
Nak bersekolah petang .....

Azam ??

Ada ker azam ??

Nak jadi isteri yang solehah.
Nak jadi ibu yang berjaya.
Nak kurangkan panas baran.
Nak jadi pekerja yang rajin.

Nak kurangkan aktiviti lompat - lompat blog semasa waktu kerja.
Ha ha ha ......
For sure azam yang ni tinggal azam jerrrrrr...

MANA MUNGKIN

10 comments:

shafarina said...

Aduhai kak pB, kita pening anak 2-2 sekolah rendah, belanja banyak.

Anak kak 2 orang sekolah menengah, aduhhhh. :)

Tahun ni takde azam. Semua tak tercapai pon. :p

HappyIrfa said...

salam kakpb..
slmt kembali mengganas.x nak masuk blog waktu kje?lupakan saja..hehe.
saya masuk keje kena sign blog baru buleh wat keje.camner?

Aku Bukan Bidadari said...

selamat taun baru kak..

Ordinary Superhero said...

Ya, azam yang last tu...mana mungkin?

Yunus Badawi said...

pB ni panas baran ke? Cakap kat telefon bunyi lembut aje.
Bila nak belanja makan kat SA? Tapi ikan cencaru tak main tau hehehe

pB said...

YB
pB nie jenis cepat naik angin.
Benda kecik kecik pun , boleh buat pB meradang.
Tapi , cepat reda ...

Dtg jer Shah Alam , SMS pB ...

pB said...

OSH
Payoh kak loh tu nok buat ...
Memae tok terbuat punnnnggg




YAN
Selamat Tahun Baru jugak buat Yan sekeluarga

pB said...

IRFA
Srupolah kito duo ...
Sebelum gapo gapo , tengok blog dulu




WSS
Kak pB tahun ni , keempat empat anak bersekolah ....

Nasib baik buku teks dapat pinjaman.
Kalau tak , lagi botak

FaRrA DeeN said...

Hai Kak PB!!~ Salam kenalan.. Masuk sini dari kelantanbloggers blog.. Hmm... dok baca2 blog akak.. waa.. macam virtual diary!! Ahakkzz!!~ Suko jugok lompat2 blog nie!! Farah masuk kijo kol 8, kol 10 baru wat kijo. Lepas 1/2 jam, lompat blog pulok.. Dok sejey baru wat kijo.. tu pun 5 minit. Banyok lompat blog pado wat kijo. Hahaha!!~ Sila masuk blog farah etep oki doki?? www.faradeen.blogspot.com Salam ukhuwah!!~

FaRrA DeeN said...

Hai Kak PB!!~ Salam kenalan.. Masuk sini dari kelantanbloggers blog.. Hmm... dok baca2 blog akak.. waa.. macam virtual diary!! Ahakkzz!!~ Suko jugok lompat2 blog nie!! Farah masuk kijo kol 8, kol 10 baru wat kijo. Lepas 1/2 jam, lompat blog pulok.. Dok sejey baru wat kijo.. tu pun 5 minit. Banyok lompat blog pado wat kijo. Hahaha!!~ Sila masuk blog farah etep oki doki?? www.faradeen.blogspot.com Salam ukhuwah!!~

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...