15 January, 2009

499









Salam dan Good Morning Semua ...




Tidor ok?
Ada gangguan ker ??
Lehar tak sakit ker ??


He he he


Gurau gurau jer


Seperti yang diwar warkan sebelum ni , kita orang akan ada sessi
jumpa jumpa, makan makan dan sembang sembang pada
AHAD 18 JANUARI 2009

LOKASI : KEDAI KOPI 2.
ALAMAT : TAMAN TASIK SHAH ALAM.
MASA : 4 Petang hingga makanan yang diorder itu habis .....


Bagi yang dok kar area Shah Alam , rasanya tak ada masalah nak mencari kedai kopi ini.
Cuma bagi yang jarang jarang masuk Shah Alam , mungkin anda akan mengalami sedikit kesulitan.

Yelah kan , Shah Alam ni kan Bandaraya Rounda Bout.

Ok sila ikut arahan dibawah

Sekiranya anda datang dari arah Petaling Jaya menggunakan Federal Highway.

- Selepas bayar tol di Batu Tiga , teruskan pemanduan anda.
- Anda akan melihat kilang Calrsberg disebelah kiri anda.
- Teruskan lagi pemanduan , sila ambil lane sebelah kiri sekali.


- Ambil kiri menghala ke Bulatan Melawati (PERSIARAN KAYANGAN)
- Tuju ke Istana Negeri / Tesco / Masjid Negeri.
- Selepas Bulatan Melawati , akan berjumpa pula Bulatan Kayangan.
(Sebelah kanan jalan ada Tesco dan Kolam Renang Akuatik)


- Di Bulatan Kayangan tu , terus jer.
- Terus sehingga jumpa trafik lite , belok ke kiri.

- Teruskan lagi perjalanan hingga jumpa satu roudabout kecil.
- Di hadapan sebelah kanan adalah Masjid Negeri.

- Restoran tu terletak diantara Muzium Negeri dengan Masjid Shah Alam
Kalau tak jumpa , boleh terus telefon pB - 013 3131031


Ok ...
Hopefully will see u all di sana ahad ini.
Insyaallah





23 comments:

risanur said...

kak pB semua org dijemput ke???

pB said...

RISANUR
Sesiapa jer pun boleh.
Sesiapa yang ada masa terluang petang ahad tu , pun buleh.

Kalau RISANUR nak join, pagi ahad tu call akak nyer.

Sebab akak nak kena infd pada manager kedai kopi nie

Kak Elle said...

jauh sgt untuk saya lah .. tapi apa2 pun enjoy ye semoga berjaya perjumpaan nanti.

Intan Rosnitta said...

Intan baru ajak Yan join sama ahad ni... InsyaAllah kami sampai.

Hihi

:D

Adry said...

uiii bestnya.. kalau dekat mesti saya datang...

Yunus Badawi said...

Nampak macam pompuan aje yg nak dtg. Takut saya sorang aje blogger lelaki. Dan yg lebih saya takuti, kalau ini berlaku nanti saya jadi jejaka idaman/rebutan Malaya hehehe

AZWA said...

Ahad kita tengah berjuang di mahkamah huhuhuhu

have fun uollss...jgn lupa masukkan gambar2 kat sini ya...

xiiinam751 said...

Kirim salam kat tuan kedai..tahniah sebab namakan kedai dia sebagai "Kedai Kopi"!
Zaman sekarang...jarang orang nak letak nama Melayu bulat-bulat macam tu. Masing2 nak nama ala barat...de La fried banana..d'le pasembor...d' labi-labi....la isla bonita...
minggu dpn baru nk ke Shah Alam..lepak rumah abang depan surau seksyen 11

TokNabe said...

emm..elok ler lepak2, makan2, jumpa kat situ dari kat McD ke KFC ke atau yg seangkatan dgnnya. Teruskan proses boikot!

Selamat bersembang-sembang sambil minum kopi :D

Uncle Lee said...

Hello PB, saya dantang boleh? Ha ha.
Nak lari disini....sekarang temp -26'c!!! Ha ha.
Have fun, best regards, Lee.

MULAN said...

nak nya pi.. dah 2 bulan tak pi kl, dah 3 minggu tak balik kuantan.. huwaaaa...

manlaksam said...

Selamat berjumpa-jumpaan, semoga semua orang akan gumbira.....Pak Man yang jauh di pedalaman ni hanya dengar khabar dari jauh saja.

Ordinary Superhero said...

Fuuh, no. hp mahal tuh!

Alex Lacey said...

k.we tok pasti lagi ni buleh gi ko dok pulok....nati k.we confirm balik ahad pagi ko deh?

~akuni~ said...

PB, kalau function kita org pg tu habis cpt, sy akan join u all, InsyaAllah.

umie@kakyong said...

Salam pb...
seronoknya jumpa2an,,, umie tak dpat nak join le... ada sessi utk anak2 balik ke asrama. rugi pulak... moga hepi sokmo.

Mak Su said...

moga semua yang bertemu kelak hepi2 dan ceria2 sahaja :)

AuntieYan @ Makcik Blogger said...

Salam pb....& salam untuk semua yang akan hadir perjumpaan tu.

tasikmerah said...

hamboih! canteknya no talipon dia.... :)

Mummy Rizq said...

enjoy pB... Abe not in town ler.. kalo nanti saya pindah shah alam leh kita jumpa k!

aNIe said...

Pb...akak tak tentu lagi...MIL tak sihat pulak dah...sakit kaki tak leh jalan..tak tau lagi nak balik Melaka tak...

atehlaila said...

PB..tempat tu saya rajin gak pergi breakfast kalau gi s Alam...

zino said...

betul juga kata yunus badawi..langsung tak ada jejaka ya hehe

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...