20 January, 2009

501

Salam ....


Pagi tadi , makan roti canai.
Sebelum ke kedai mamak , sempat jab membeli belah kat Ja'En Seksyen 18 tu.
Hari ini tak pakai uniform , so bebas lar.
Lagipun dua dua bos tak ada , they all meeting kat Sunway.

Ambo freeee doooommmmmm ...................
Semalam ,
Seronok sebab cerita faveret kami laki bini disambung kembali.
Kalau sebelum ni , malam selasa memang boring jer.
Sebab tak ada story yang menarik kat tibi tu.
Tapi sekarang , sanggup tu tidur awal dan kemudian bangun semula.



Episod semalam , saspen giler.
Asyik kena tangkap jer dua adik beradik nie.
Yang lagi tak seronok tu , bila Whistler mati kena tembak.

Orang lain rasanya dah habis download cerita nie.
Tak selesai tengok pun.
pB baru nak mula ....

Tak per , janji tengokkk

6 comments:

aNIe said...

Ida...dulu first season akak tengok le...tapi bila dah bersambung season ke 2 akak tak tengok dah...

Memang seronok citer tu...tapi tak sempat nak tgk ramai permintaan untuk cerita lain

maklang said...

dah tengooook...sekarang cerita ni tengah stop...sambung bulan 3 pulak...

akak tengah tengok 24...best betul! download jugak ler..he..he..ada jugak teman masa menjahit!!

HappyIrfa said...

XPENAH TGK PUN.HUHU.ASYIK2 TGK DISNEY CHANNEL JE.

sya said...

Kak sya tak tenguk citer ni tapi kegilaan Aiman.. sampai baju pun nak beli cam org tu pakai

Anonymous said...

Tak merasa nak tengok crite org putih, madam control drama melayu, anak2 control tengok astro ceria, ada yg gila bola EPL so last2 masuk bilik tidur...tengok tv dalam mimpi...sapa tak kacau..:-)) -IP-

achik said...

oh2 dah start ek.. harus la tgk pasni.. :D

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...