21 January, 2009

503

Sejak kebelakangan ni , jalan asyik jem jer.
Keluar jer dari P.Perdana tu hala ke USJ , dah tersengguk sengguk.
Tapi , as a good driber , akaii kena panjangggg.
Kena pandai cilok cilok...
He he he ....

Pagi tadik , datang angin malas nak bawak kereta.
Minta aBear hantarkan ke pejabat.
Tapi kalau dengan dia , kena naik motor lar , kan.

Sampai pejabat, lenguh peha peha.
Hidung pun dah mula berair.
Manja betul badan nie...
Atau , badan nie dah mula menua ?????



Saper buleh rekemen pada pB ...

Apa ubat mau makan?
Apa jamu mau telan ?

Supaya badan sihat dan kekal comel .....

15 comments:

KV said...

eh dah tua ke?
muda lg la.
musim ni kak, semua org demam selsema.

Zareda Norman said...

kita ni makin makin menua kan.. zar pun masuk hutan dah mula pancit..

zar sendirik memang makan spirulina dan vit c. sebab zar ni berpenyakit so tak bleh makan jamu.. hehheh..

JoKontan said...

Apa ubat mau makan?
Apa jamu mau telan ?



....


Takdorrrrrk.

Minum air suamm banyak-banyak laaa.

:-)

aNIe said...

Mana tua nye...
Muda belia lagik tu...

Kalau PB tua...
akak aper eh?

Hehehe...

Alex Lacey said...

k.we dok minum air dari MLM hok k.we join tuh...alhamdulillah, berpuas hati....at least anok2 kato koho comei, cukup lah hehehhe....

malae ni ado program Secret of Slim, kat Kajang...dio nok ajar urut badae...hari tu ajar urut muko...nok mari belajar? dia start pukul 9 mlm sampailah 10:30 kot...k.we soheh doh gi hehehehe

maklang said...

vitamin C kot...he..he..

ke sebab banyak abuk kat jalan tu?

luna said...

1. minum air suam
2. byk kan senyum
3. pk positif
4. senaman

apapun...sy rasa kakPB ok je..sesuai je dgn umo nya :)

shafarina said...

detox.. detox..

huhuhuhuhu

kak pb cari mana2 yg boleh detox badan :)

Ungku Nor said...

minum air rendaman nenas batu..poweeer!!!

hehehe

pB said...

KAK UNGKU
Nenas Batu ??

Nenas spesis apa tu??

pB said...

INA
Camner nak DETOX tu ??

Minum teh hijau banyak banyak ker??

pB said...

LUNA
Senyum kat pejabat jer.

Kat umah , tak dan nak senyum sebab dok asyik bertukau jadi hijau jer

pB said...

MAK LANG
Pandai Mak Lang

Sebab habuk kat jalan raya lar yg buat pB jadik cam nie




KAK WEAR
Air gapo tu ??
Malae ni tok leh.Sebab pB ado temujanji dengae sor klinik nok check kulit muko

pB said...

KAK ANIE
Akak , VOGUE sokmo





JO
Payoh sungguh nok minum air suam nie ..

Tak bestttt




IBU IKA
pB ada gak ambik Phamaton .




KV
Tu lar ...

McBudu said...

Senang je... suruh abear kawin lagi satu, pas tu pB mesti pasang badan dan usaha seberapa mungkin agar kekal cantik nak menyaingi madu pB!

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...