22 January, 2009

504



Nak masak masak nanti , sila
hati hati ..........

Posted by Picasa

26 comments:

AZWA said...

adusss...terus terbantut selera i...huhuhu

McBudu said...

Sedap gayanya tuh,,,,

KV said...

wuhu...gerun weh!

vimmiyasmin said...

alamak!!
seram nyerrrrrrr!!
hubby kerja chef plak tuh!!!
adoii adoiiii
lemah lutut kejap!!

HappyIrfa said...

OH TIDAK...........NGERI TAHAP GABAN

Zareda Norman said...

macam macam teknik orang amik gambar kan...

tapi memang ngeri ler

Mr PenyuBiru said...

huhu...ngeri ngeri... dah macam potong sosej dah ku nampak.hehe

Ummibatrisya said...

nampak macam sosej pulak :)

tak takut ke meletup tv bayar bil astro dari da ma chai tu

ha ha ha!

habis tv baru abear nanti :)

Purpleheart said...

Menakutkan tengok gambar ni..

Neeza Shahril said...

memula tengok ngeri.. pas tu tengok lagi..
tau dah trick dia.. dia lipat 3jari tu.. yang kena potong tu plastesin agaknya..
takkanlah dia nak potong tangan sendiri kan hehehee...

achik said...

adeh!!!

Yunus Badawi said...

Apasal darah tak keluar? Dah kering gamaknya darah dia. pB kena derma sikit.

MULAN said...

buat apa susah2 potong semua tu, campak je dalam belanga. nanti dah masak, semua tu lembut kaannn.. bukak mulut, telan je laaa.. ha ha ha...

maklang said...

memang ngeri...

pB, maklang dah email link tu..dah terima belum?

mummysyafie said...

adoii...scary nye

aNIe said...

PB....kenapa letak gambo tu...eiii...akak ngeri tau..dah lah akak ni fobia bila pegang pisau tajam...macam terasa2 jari ni pulak yang dihiris...

Kak Elle said...

pandai neeza teka:)
gambar tu sausages...hehe

tchersally said...

Eeeeuwwww!!!! ngeri!!!!!!!!!!

PINATBATE said...

salam pB..
tinggal jejak kat sini sebab tertarik dengan gambar tu...rasa kecut isi perut..

TokNabe said...

Mato dio letok mano tu?

CikguZue said...

menakutkan!
baik juga saya dah makan...kalau tak,...terbayang2.

manlaksam said...

Bakpo jadi gituh?

Intan Rosnitta said...

Adoiii. Terasa sampai sini!

:P

Zaki said...

Mak oiii, nak masak apa tu. Masak kari pu sodap nii..

catz_mafia said...

Kak Pb,
Ish..Ngeri betul.. huhu.. ada alasan tak masuk dapur camni..heheh

shafarina said...

ngeri ler... euwwww.

takut nak masak la plak. :p

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...