23 January, 2009

505





Nak nak cuti panjang ni , demam lar pulak.....
So , hari ni tak kerja ...
Pada yang nak berkenderaan jauh
balik kampung , bercuti
hati hati di jalan raya ....
Insyaallah ,
kita jumpa lagi hari rabu depan.
Hopefully , by sunday ,
pB dah sihat ....
Ada plan nak ke Kuala Gandah.
Tengok anak gajah.



19 comments:

sya said...

pB ngeri kak sya tenguk gambau bawah tu..

achik said...

selamat bercuti.. :D

aNIe said...

Selamat Bercuti PB...selamat melihat anak gajah...dan makan ubat tau...jgn ngelat...

Anak2 akak baru baik demam...alhamdulillah

Yunus Badawi said...

Hei demam2 pun boleh update n3 jugak? Memang sah dah kategori tegar. hehehe

Intan Rosnitta said...

Kirim salam kat family gajah kat Kuala Gandah!

Hahaha

ENJOY!!!

:)

Sastri said...

selamat bercuti kak dan semoga cepat sembuh dari demam... :D

en_me said...

lu demam, blog mesti jalannnns.. ehehe, salammm akak pb tewww

tee said...

salam.. make sure makan ubat.. leh cepat sembuh.. ermm.. demam biasa ke demam ada isi ni.. hehe..

selamat bercuti nengok gajah.. ermm .. jangan lupa updet ngan gambo2 sekali..

Anonymous said...

aahh bestnya kan nak cuti panjang dan lagi best kalau ada aktiviti, kuala gandah dah lama dlm planning tapi bila cm ajok hubby dia kato" wak gapo tengok gajoh..." arrggggh

selamat bercuti-cutian... tapi kalu deman kureng syiookkk skit la kan..

cm

Alex Lacey said...

selamat bercuti...makae ubat tuh...

Neeza Shahril said...

Kuala Gandah tu kat mana kak pb sayang?
best jugok tengok anok gajoh ni.. comey jah.. hehehh..

Kak Elle said...

nampak macam musim demam sana sini ye?ubat makan pb biar cepat baik nanti bukan aje bolih tengok anak gajah naik gajah pun bolih....hehehe

~akuni~ said...

Selamat travel....

Fadh said...

demam...cuti rehat baik2. saya add link

zino said...

selamat bercuti selamat melawat dan semuga sembuh cepat..

geng JB nak sambut menantu tak nak konvoi ke sana ke nanti?

AZWA said...

Demam tak bisa menghalang diri dari berblogging hehehehe

semoga copek sembuh dan bergembira melawat anak gajah...

Ummibatrisya said...

kuala gandah tu kat mana?

ada gajah banyak ke?

damya suka sungguh tengok gajah :)

musin demam kot skrg ni ye, anak-anak ummi pun kurang sihat :(

Mak Su said...

sudah sihat?

nak mandi dengan gajah di sana ya?

catz_mafia said...

pb,
Akak duk area mana ye? Macam dekat-dekat sini je..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...