13 March, 2009

542




Salam Jumaat semua

Nampaknya , blog ini akan bersawang tak lama lagi.
pB dan family akan bercuti ...

Tak balik Klate pun ....
Tempat yang nak gie lebih jauh dari Klate
Tapi masih lagi dalam jajahan Malaysia ....

So , I see U 23hb Mac 2009.

kalau tempat yang pB nak pergi ni ada kemudahan pC ,
insyaallah , pB akan update ....


Bye Bye ...

Doakan cuti pB ni akan berakhir dengan gembiranya ....
Dan jangan lah ada peristiwa peristiwa yang hitam atau kelabu disepanjang kami bercuti ni.

29 comments:

HappyIrfa said...

wah jauh bunyinya tu..kita balik klate esok,insya Allah

TOKMA said...

Ye lah, minggu anak2 bercuti sekolah, sooo, pi coti2 malaysia ngan keluarga lah pulak kan...!!!! InsyaAllah semuanya akan selamat pergi dan balik.

Enjoy yourself, balik nanti citer lak ngan kitorang, mesti best punyer kan!!!....SELAMAT BERCUTI.

Ummibatrisya said...

seronoknya :)

macam jauh aje :)

have a nice journey :)

Zareda Norman said...

happy holidays...

ima said...

wah...pergi bercuti,seronok bunyinya...

catz_mafia said...

pB,
Selamat bercuti-cuti Malaysia k..

xiiinam said...

sukeeee....

Kak Elle said...

happy holiday pB:)

Alex Lacey said...

selamat bercuti....dan semoga hepi-hepi sokmo

Neeza Shahril said...

selamat bercuti kak Da..
semoga selamat semuanya
balik dengan berita gembira ya :)

Mr PenyuBiru said...

selamat balik kampung!
have fun!

Anonymous said...

HAVE FUN N ENJOY YOUR HOLIDAYS -IP-

aNIe said...

BP...selamat bercuti...akak mungkin akan ke pantai timur...tapi tak tau jadi ke idak...

Semoga PB sekeluarga...selamat pergi dan selamat kembali...dan dijauhkan dari sebarang musibah...

Kalau memandu tu hati2 dijalan raya...

~akuni~ said...

Selamat bercuti.......

Yunus Badawi said...

Tentu anak2 pB dah teruja nak naik belon tu. Selamat bercuti ke Borneo dan jgn lupa kongsi pengalaman dgn kami bila balik nanti.

zino said...

selamat bercuti... cari geng UNSER kat sana.. hehe

atty's said...

happy holiday..and take care

TokNabe said...

Budak2 cuti skolah, meme sesuai utk gi bercuti. ambo jah tak dan nak gi mano2... anok aik 'bertih' pulok. :D

KV said...

selamat bercuti kak. Hati2 yer.

DrSam said...

selamat bercuti panjang. Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan baik.

umar_skyscooter said...

Aslkm,helo,nice blog ler,erm nak ajak tuan rmh ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok bye

Kujie said...

selamat bercuti ye.....ye pB

KAMATO said...

selamat bercuti...naik kundasang ke

Kujie said...

meow..........meow.........

NONIE AZIZ said...

selamat coti2 kak...

achik said...

selamat bercuti kak.. :D

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah..gi mano plok kak pb nih...? behnyo jale2...hehehe...semoga enjoy bercuti deh !

kadok said...

mcm jauh aje nak g kak..jgn lupa snap gambo2 ye...:)

13may said...

selamat selamat :)

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...