21 April, 2009

560

Ini adalah entry tertunda , entry yang dah nak basi , sebab semua orang dah tahu , semua blogger dah baca , dan semuanya dah tengok pun gamborrrrr. Hari ni jer , pB baru dapat kesempatan untuk mengarang dan meng"uplode" gambar serta meng"edit" gambar supaya semua ahli - ahli makcik blogger kelihatan muda dan rockkkkkkkkkkkkkkk.


Ini cerita tentang PeRjUmPaAn MaKcIk2 BlOgGeR dI ThE cUrVe pada Sabtu 18/4/2009.

Tukang arrange atau projek Manager ialah Puan Ummi365.

Actually , petang jumaat tu , pB masih belum dapat green lite dari aBear. Katanya , kata putus hanya boleh diberi pada pagi sabtu tersebut. Kalau dia ada projek wiring , maka pB dapatlar join the gathering. Kalau dia tak ada projek , maka nya pB tak dapat lar nak berjumpa dengan makcik makcik yang glamer di alam maya nieeee .

Alhamdulillah , pagi tu , pB dapat lesen BESAU...... Mula mula nak bawak 2 Charlie Angels , tapi they all pulak tak ada dirumah. Masing masing dah bermalam di rumah adik pB .
Jam 315 petang , pB dah sampai di The Curve . Rasanya inilah pertama kali pB sampai di sini. Memang macam rusa masuk kampung. Disebabkan sampai awal , boleh ler pB ronda meronda sebentar di Harvey Norman tu.

Tepat jam 4 petang , pB dah sampai pun di lokasi yang dimaksudkan itu. Risau sebab pB tak pernah masuk pun ke restoran ini. Lagipun , orang yang patut pB jumpa ni , memang pB tak pernah jumpa , tak kenal langsung. Hanya pernah berbual thru talifon jer. Bila sampai di tempat yang dikhaskan , alamakkkkkkk kosong lerrrrrrrrr. Tak ada orangggggggg.

Rupa-rupanya , Puan Manager dah mula cari minuman untuk dua orang anak lelakinya itu. As usuall , we hug , we laugh macam dah kenal lama. Padahal ni lah kali pertama bertentang mata.



Tak lama kemudian , seorang demi seorang tetamu mula menghadirikan diri dan mula menunjukkan rupa masing masing. Memang havork. Macam tempat tu , tempat kita orang jer.


Mr Zino dan Kak Aishah Yang Sporting Giler.

Memang bergambar habis habisan

Kak M , Kak A , Kak L dan Ummie



Awek muda kan mereka mereka ini ...




Gambar ramai - ramai

Serius tul lar dua pakwe ni.
Hal negara manalar yang sedang dibincangkan ...


Senyum leborrrrr .....

Perbincangan antara ibu ibu mithali

Hero Ummi365

Posted by Picasa


Kejab jer masa tu berlalu. 2 jam macam setengah jam. Tak puas berbual , dah nak kena balik. Yang seronok tu , ada pulak acara tukar tukar buah tangan .... Terima kasih semua ......

Ini Coklat dari Kak Milah.
Sampai ke hari ni , memang tak makan makan lagi.

Kak Milah , apasal tak ada pun gambar kita berdua???

Surah Yassin hasil Doddie...
Cantik sangat sangat ...

Ini pula dari Kak Non.
Dapat duittt Youuuuuuuuu



Jajan untuk anak anak .
Bahulu tu khas dari Kak Azzah.

Ini pulak dari Tulipurple ......

Ini pula dari Kak Elle .....


What can i Say .....
Thank You semua .......

May be one day , kita akan jumpa lagiiiiiiiii

12 comments:

zino said...

pB
tengah bincang negaro antahberantah tu hehe

MULAN said...

waahhh.. seronok nya jumpa ramai2 tu.. jeles ni.. jeles...!!

Kak Elle said...

at last ada juga posting pasal perjumpaan tu...haha

seronok kan dapat bersama tapi masa tak cukup kan?

jom kita buat lagi...hehehe

Yunus Badawi said...

alamak zino pun ada. apasal tak jemput saya sekali? Masa perjumpaan dulu saya belum kenal zino tapi sekarang dah selalu ke blog dia.

nurazzah8 said...

pB... laaa...byknya gambo akak candid...heee..malu lah... tapi gambo pB best cantik dan sharp...maklumlah orang pakai camera DSLR (betul ke ni sebut?) camera kami camera auto jek...

eh eh...silap tu pB...bahulu ikan tu bukan dari Kak Azzah tapi Kak Ezza...(hurm..dekat-dekat aja...sebutannya)

Izinkan Kak Azzah ambil gambarnya ya....nak update kat blog...

Neeza Shahril said...

masing-masing cerita pasal gathering tu..
havoc sungguh laaa...
hopefully time Ja balik nanti, ada lah rezeki nok bergathering jugok.. :)


psstttt... baghu peghasae link Ja takdok di blog list tu... :(

cikgu_math said...

best yer...
hanya melalui alam siber
bila berjumpa, macam dah bermesra bertahun-tahunnn...

Nong said...

Wah... baru nampak update dari PB. Nice to meet you in person. Selalu nampak comments kat blog kawan2, sekarang baru datang menjengah. he he...

InsyaAllah kita jumpa lagi. Take care....

pB said...

KAK NONGLambat Kak Nong sebab tak bawak thumbdrive hari isnin tu. Lagipun , pB tengok dah ramai yang dah update.

pB seronok jumpa Kak Nong hari tu.
Nanti pB emailkan gambar kita berdua pada Kak Nong.

NONIE AZIZ said...

hahahha...hrmmmmm...Kak A kali ni tak de gambo blur2 kan...kakakaka...Kak S tak join sekali ke? tingin nak tengok muka dia...

aNIe said...

Pb...ehhehe...jgn lupa email kat akak ye gambar2 semua...sebab akak takde camera...rosak...

Kelakar baca komen Nonie...bukan main dia gelak lagik eh...!

Bestkan PB...tapi masa balik tu PB macam nak cepat langsung tak dpt nak kluar sama2...

Ummi365 said...

camnalah boleh terlepas entry penting ni... ok dah letak your link to this entry in my blog...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...