13 May, 2009

577

Rajin sungguh hari ni , sampai tiga entry. Tak pernah pernah rasanya buat macam nie. May be satu cara nak hilangkan stress , kot.

Memang balik dari pejabat tadi , rasa sungguh letih. Letih fikiran dan letih badan. Kebetulan one of the coordinator mC hammer lagi hari ni. Dan report kerosakan pun kira lebatlah jugak. Letih menjawab panggilan talifon pun nyer jugak.

Balik dari hantar tok ma ke masjid , sempat gak singgah saloon. Cuci rambut. Dan urut urtu bahu yang dah tegang sangat sangat tu. Tapi , apasal mahal pulak dia charge. Kena Rm18 . Tak pernah pernah pun kena sebanyak tu sebelum nie. Syampoo naik harga ker ????

Entry ni just nak bagitau pada semua peminat peminat coklat , ramai ramai lah kita memberatkan area Berkely , jumaat ni. Ada jualan tahunan Cadbury. Last year , pB tak pergi , so this year , really really hope dapat lah mengulor kejab ke sana.

Sekarang ni pun , punyalah dok ikat perut sebab dok berjimat . Berjimat nak beli coklat berkotak kotak ... Hi hi hi ....

Hopefully , jumaat ni , pB sihat fizikal , mental dan jugak punyai purse yang kembung. Tengah semangat nak meredah lautan manusia nie. Kalau ada kesempatan , pB nak jadi wartawan tak bersijil hari tu. Jadi jurugambar tak bertauliah . Ambil sebanyak mana shot yang termampu. Ambil dengan hPhone jer lah. Tak mampu lah nak mengusung SLR aBear tu. Mana nak berebut , mana nak mencakau coklat , mana nak beratur dan mana nak ambik shot .....


So , coklat lovers , I see you there. Kalau nak date pun boleh. Jom kita gie sama sama. pB ada orang dalam tau ....












pB nak tengok ... saper yang jadi pengomen pertama untuk n3 nie.
Kalau YB jugak , tak tau nak cakap apa dah.
YB guna toyol ker ???

17 comments:

AZANI said...

saya minat cekelat.

AZANI said...

eh! saya pertama,dapat hadiah cekelat tak?

AZANI said...

eh orang lain mana?malam ini malam Jumaat ke?he hehe

aNIe said...

PB...selalu dengar PB announce sale tahunan Cadbury tapi akak tak pernah dpt pergi...selalu lupa aje...kali ni...cik abang pulak ada rumah...memang sah le tak dpt pergi...huhuuh

cikMilah said...

service charge pun dah naik nampaknya kan...
Wow.. bestnya gi SALE coklat....akak ada KL weekend ni, tapi tak sempat nampaknya, schedule pack!

ima said...

saya pun pengemar coklat...tapi jauh sangatlah...huhuhu

lupekanje said...

pB..nnt nk ajak saing gi....klu tk de nk gi, acik tk dpt la pi...sbb acik ni bute jalan..heheh..

Kak Elle said...

beli lebih2 ye pB nnt hantar sini sikit...hahaha

kakpah said...

ada sale coklat? Tapi jauh nye. bangi ngan klang jauh? Hmm...
pB, pos satu kat kpah hehe...

en_me said...

semalam me buat empat entri.. vollee ghitewww.. ehehe

Luna said...

bestnya...nak jugak cekelat..kat Butterworth tu rasanya ada ja kilang coklat tapi tak penah dgq pun buat sales....kedekut la depa nih..huh

MULAN said...

nak jugaaakkkk pi...!! saya hantu cokelat..

sya said...

Aduh nak mengulor jauh nau sampai ke Shah Alam.. tak sempat balik opis ontime nanti

xiiinam said...

Salam malam Jumaat....

Uncle Lee said...

Hi PB, you love chocolates? Me too...especially the Swiss ones, or Cadbury's mixed nut.
Love to eat while watching TV.
It's .99 cents a bar here.
You have a nice day, Lee.

Anonymous said...

jauhnya gudang coklat tu... tokleh gi dan tokleh nok hint ajok hubby gi nanti mesti buntang mata hubby kalau ajok gi...

tapi kalu pb beli lebih buleh la pass ni sekeping 2 coklat tuh

cm

MOKCIK AZWA said...

Ada sale cokelat kerr?? not very far but tak sempat gak ni gi...hujung minggu ni sibuk nak balik huhuhu

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...