18 May, 2009

579

Ini n3 Cadbury ....
Just nak tunjuk , bukan pB sorang jer yang kaki coklat .....


Pagi tu , rasanya jam 9 pagi tu , pB dah sampai kat Centro tu.
Ingat kan , kita awal .
Ruper nya ada lagi yang lagi awal.

Kat bawah ni , ialah harga coklat
yang ditawarkan.

Memang boleh dikatakan ,
murahhhhhhhh ......








Kat bawah ni pulak ,
gambar "PARTNER IN CRIME"

Kita punyalar beratur,
Dia relak relaks baca paper.....





Gambar kat atas ni diambil
sebelum kita orang menyerang ...


Ambil , jangan tak ambil ...

Tu diaaaa ....
Sib baik , bukan pB yang bayar.
Sebab tu , pB ajak dia ikut Sales kali nieeeee







Coklat yang dibeli ....

34 comments:

KV said...

banyok makae coklat ni!

Anonymous said...

cokelat cokelat cokelat 10x banyak nyerrrr, stock untuk setahun ke pB ? -choc.lover-

MOKCIK AZWA said...

amboiii mak...banyaknyer cokolet dia....nak sikittt....

kakpah said...

mak oi, banyaaaaakk nyer. memanglah pb ni hantu cokolat.

pB said...

KAK PAH

pB tak makan sinclair tu.
Eda cuma makan kacang bersalut coklat..

Zip , Sinclair , semua tu yang anak anak punya

Kak Elle said...

pB nak buka kedai ke..hahaha
btw chocolates ni buatan tempatan atau luar negri?

pB said...

AZWA

Puchong ~ Putrajaya , dekat jer Yangggg

pB said...

ANON

Sinclair tu baru singgit setengah satu plastik.
Zips tu baru dua ringgit setengah satu plastik ....

pB said...

KAK ELLE

Buatan Malaysia jer Kak Elle.
Kilang dia dekat jer dengan pejabat pB ...
Boleh nampak bumbung kilang tu ...

pB said...

KV

Jarae jarae , skali

achik said...

wah, borong sakan.. :D

Ummibatrisya said...

tak pe, PB penat beratur, ada orang tolong bayarkan

murah sungguh no

lain kali bagitahu kalau ada sale lagi

tak leh pergi, kirim kat PB pun ok kan :)

~adeQ~ said...

Kak PB, nak sikit.................................................................................................huhuhuhu

pB said...

ADEQ

Datang umah.
Bwk Sofea sekali

pB said...

UMMI

Ingat tak , mula mula Ummi dtg umah pB. Si batrisya , muncung jer sebab coklat ...
he he he ..
Kenangan tuuu


Untuk Ummi , boleh ajaaaa

pB said...

ACHIK

Stok untuk 6 bulan tu ...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak ai..manyaknya cokelat...nyum nyum..jangan makan sampai rongak :P

pB said...

eliss

Bukae sokmo sokmo lagu nie.
Tahun lepah pun , tok gie.

Kiro balah dendae lar nie

Ordinary Superhero said...

Semoga cukup sampai bulan ke 6.

pB said...

O.S.HInsyaallah.

Operasi 'susut coklat' telah dijalankan ....
pB dengae aBear jah tahu coklat tu dok mano ...

mother of two said...

Pb,
kalu lagu tu, demo simpan skit deh utk kawe.kawe kelik jah kelate maghi selalu ghumoh demo..ahakss

pB said...

M.O.2

Bilo tu , demo nok kelik ???

Kawe dok di Puchong , bukae di Koto Bharuuuuu

Neeza Shahril said...

bestnya coklat..

tu stok untuk seminggu kot ya.. :)

aNIe said...

Hahahaha....baik partner in crime nak bayar...kalau cik abang akak...memang dia takmo ikut...hehehe

pB said...

KAK ANIE

Dia bayar 3/4.
pB bayar 1/4.

pB said...

ADIK JA

Bukae seminggu tapi berbulae bulae tuuu ....

Anonymous said...

banyoknya ceklat... anok2 tahu ke mama beli ceklat banyok... choclair tu sedappppp my fevret

baiknya abear temankan pb beli ceklat pastu tulun bayar...

hubby cm jgn diajak ke warehouse sales mesti tak approvenya sbb dia kata orang ramai...

cm

en_me said...

bijak bijak.. ada orang tolong bayarkan tiga suku tewww.. uhuhu

ima said...

waaa bestnye...dah belanja orang bayarkan...sapa yang tak nak kalau cam ginikan???

pB said...

IMA

Bukan selalu dpt macam nie.
Lagipun che abear tu memang kaki coklat ....

pB said...

en_ME

He he ...
Syukurlah sebab dio bayor jugak yang tiga suku tuuuu

pB said...

CHE MA

Sinclair tu giae budok budok. pB tok brapo brehi SInclair tu. Lekak te'kok n celoh gigi ....

He he he

Dio ikut sebab memae dio suko Cadbury nie....

NONIE AZIZ said...

humagaihhhhhh...banyaknya....inilah konsep makan sampai muntah...hahha

abanglong said...

pernah terbaca dalam artikel..medical journal.
.
.
.
coklat ni membangkitkan ghairah.
.
.
.
banyoookk stok tu datin.
.
.
muahahaha. cuba komen skit

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...