26 May, 2009

585

Salam ...


Semalam cakap nak merendek ke IOI.

Merendek apa ke bendanya , gusi berdenyut tak hinggat dunia.

Makan pun tak leh benda keras keras , tak leh nak mengunyah.

Pagi ni , sakitnya dah mula berkurangan. Tapi dah hilang mood nak keluar rumah.

Nak lepak atas katil jer sambil makan cadbury..........

aBear pun tak ada nie , dia out station ....


Pesanan untuk aBear :



"Kalu jupo Tue Puteri Gunung Ledae tu , kirim salae deh"
"Jangae pulok , wak tok ingat nok kelik ghumoh "



Yup , aBear naik Gunung Ledang hari ini , esok dan lusa .......

25 comments:

Ordinary Superhero said...

tulong sapa pese ko Abear demo, kalu jupo dayae hok comey pong tak po bawok balik ko hambo soghe. timo kasih.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

laaa..make cokelat pulok..kato baghu cabut gigi..nok kena cabut pulok ko?

KV said...

beli bubur mcD kak.
tp ngeri ah tgk gambar gigi tu. Huhu

HappyIrfa said...

sakit gigi pun bleh makan cokolat lagi?kalau saya mmg delah.sebut coklat pun dah rasa sakit gigi.hehe

risanur said...

bestnye mkn cadbury sambil dok atas katil...nikmatnya :)

MULAN said...

takpo la... sekali sekalo abear dapat kenyit mato kat puteri gunung ledae tu..

AZANI said...

pB:abear gi gunung ledang?exspedisi ke?seronok riadah kat sana, jungle trekking ke,ada tempat meeting ke ?x tau la pulak.

ima said...

dah la sakit..kena tinggal pulok...
siannyooo!!!

kakpah said...

make coklat lagi? emmm.. obat tu.

kakLuna said...

hehe..mkn coklat...mmg ubat...mujarab pulak tu :P

cpt sembuh ye kak PB

pB said...

LUNA

Petang ni dah ok. Rasa sakit dah hilang.

aNIe said...

Puteri Gunung Ledae tu pun dah tuo kot...hehehe

Ngeri akak tengok gigi tu...

Dah baik ke ari ni?

atty's said...

sakit laie ke ari nie..

zino said...

kalau dia jumpa puteri tu ingat dia tak turun dah hehe..


sebab dah pengsan dulu hehe terkejut hehe

jue mj said...

gunung ledang? bunyi mcm best, tp dah try naik skali tahun bila ntah, sikit lg tak pitam, jln nak naik mcm 90 darjah....

jamri said...

kalau sakit gigi sapu je gambir serawak ;-)

lega.. boleh pegi merendek

Neeza Shahril said...

oooo.. che' abear bepergian kor?
naik gunung lagi tuuu... wah wah wahhhh..
kalu jupo akar2 kayu, buleh la wak kelik tu.. :D

en_me said...

fatutlarr sorang2 lepak atas katil jer sambil makan cadbury.. ehehe, salamms dr me dikejauhannns

KAMATO said...

jangan dia bawak balik puteri gunung ledang tu dah la....

TokNabe said...

hoho.. sakit gigi ubat dgn cadbury... memang bisa ni.

pB said...

TOK NABE

Coklat tu lembut (lembek). Senae nok telae. Tok payoh nok kunyah kunyah doh

Ho ho ho

pB said...

KAMATO

Kalau dia bawak balik pun , tak ada salahnya. pB dpt kawan baru.

pB said...

En_ME

Sorang sorang lar best. Tak perlu share share coklat tu

pB said...

ADIK JA

Dio bukae gie xpdc . Dio g buat krijo kat stesen pemancar atah Gunuh Ledae tu. Naik pun naik dengae jip. Bukae mendaki

mother of two said...

janji doh .. nok simpan ko kito skit....:)~

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...