28 May, 2009

587

Salam


Semalam , called adik ipar pB yang bertugas di PPUM.
Bertanyakan kenapa gusi ni masih lagi berdenyut walaupun sudah beberapa hari berlalu.
Kata adik ipar pB


" mungkin ada jangkitan kuman pada tempat luka tu"
"Mungkin kena dibersihkan"

So , pagi ini , pB akan ke PPUM.
Ada temujanji dengan salah seorang doktor gigi disana.
Temujanji itu adik ipar pB yang aturkan.

Doakan agar semua nya ok , nyer.
Janganlah ada jangkitan kuman.
Dan jangan lah tempat luka itu diusik usik a.k.a dikorek korek.


Gua tak tahannnnnnnn sakittttttttttttt
Lagipun , penguat semangat pB tak ada.
Dia masih lagi dok bercanda kat Gunung tu lagi.

6 comments:

AZANI said...

pB:saya selalu spare Ponstan 500 sebagai penahan sakit.Boleh dapat kat pharmacy under controled item.Tapi janganlah kunyah macam kacang nanti ketagih, bila dah tak tahan sangat baru makan.

Alex Lacey said...

moga PB selamat sembuh la tang gusi tu...

sya said...

Sian pB.. org kata sakit gigi ni sakit kedua sakit selepas sakit beranak.. betul kot

jue mj said...

g cari gambir sarawak le... anak ju slalu sakit gigi, buh sekali terus hilang... ala2 ubat bius tradisional le.... tp kalu ada jgkitan better la g check betul2. sakit gigi ni bahaya jg....

manlaksam said...

pB,
Semoga masalah ni tak berpanjangan.Kalau tidak, tak leh nak buat kerja laaaa.

atty's said...

sian pb..sakit gigi.hope lpes jumpa doc ok nanti..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...