10 June, 2009

596

Was talking with my fren last week ....
Dia dok pening sebab besday hubby dia just around the corner.
Dia pening sebab tak tau nak bagi apa pada si beloved hubby tu

pB cakap


"Apa susah , u bagi jer the best seks on the night of his besday nite. Upgrade layanan dari kelas ekonomi kepada layanan perkhidmatan biznes kelas".
"For sure , lepas tu , dia TIDAK akan merungut apa apa pun"



Tak gitu ???

Ada yang sokong pB ?????

21 comments:

Anonymous said...

Hehehehehe....pB best le kalau dapat wife macam tu..

McBudu said...

Wow! tak kan masa besday je dapat hadiah macam gitu....!

pB said...

MC B

He he . Salah ker idea pB tu ????

e.l.i.s.s.m.i.e said...

masalahnya hari2 pun hubby dapat layanan first class mcm mana tu?hihihihi

pB said...

E.L.I.S.S.M.I.E

Wa tabik spring pada kamukkk !!!!

pB said...

ANON

pB bagi cadangan jer, tau .....

AZANI said...

itu yang sebaik baiknya.tapi lagi elok dua dua kerjasama.

catz_mafia said...

Kak pB,
Ayat2 maut tu.. perghh. wahwahwah

aNIe said...

Hahahaha....betul tu...akak tak pernah bagi birthday present yang kene keluar duit... :P

pB said...

KAK ANIE

Hi Hi Hi. Pecah rahsia Kak ANie

pB said...

CATz_Mafia

Ayat idaman kaum bapa tuuuuu

pB said...

AZANI

Betul tu ...

nina said...

erkss...cam tu ek pB..hik2

pB said...

NINA

Salah ker idea tu ????

shafarina said...

tengok lelaki gak kak



ada jugak yg jenis baik kasi ps3 dari kasi benda tu... hari2 leh dapat... huhuhuhu

azzah8 said...

yes...yes ...pB...mmg betul tu...kalau boleh bukan malam tu aje...ambik cuti terus, gi duk hotel, berdua aje...jangan bawa anak2...mak dan MIL pun tak leh ikut... kalau perlu bagi alasan kata "mak dan ayah kena gi out-station" hehehe....

macam tu pB atau kawan pB boleh jadi macam azzah8! atau lebih lagi ...hahahaha... sure lepas tu che abang sengih aje...

mamalisa said...

whoooho.. saya setuju dgn PB & azzah8, kalau nak layanan 5 star katil pun kenalah 5 star gak baru syiok ..hehhe,dapat pahala berganda lak tu ek.

Yunus Badawi said...

Kalau mcm ni hari2 besday pun takpe ngeh3x

psst - jgn isteri tengah cuti sudah!

zareda said...

Kalau memang biasa layanan 5star cam ne ek? kena upgred layanan VVIP ler plak kot.. ngeh.. ngeh.. ngeh..

Tapi zar pun prefer spend masa berdua.. gedik gedik.. tengok sunset, gi candle light dinner.. besnyer!!!

Achu Tra said...

pB..ni buke setakat hadioh bday...tapi jugok ubat stress hok terbaik didunio..he.he...

dlt said...

cayalah kak pb. tp tiap kali besday hubby, susah sungguh nak pikir hadiah...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...