12 June, 2009

598

In 2 days time , he will be 38

Happy Besday my dear .....

Nampak macam dah 38 ker ??????

Posted by Picasa

22 comments:

HappyIrfa said...

baru 38..belum 40 lagi..

lupekanje said...

selamat hari lahir utk dia nih...moga di Rahmati Allah sepanjang kehidupan....dimurahkan rezki dan diberi kebahagiaan berkeluarga...sehingga akhir hayat.

Ummibatrisya said...

happy besday to abear PB

life begin at 40 :)

lagi dua tahun ye PB :)

catz_mafia said...

Kak pB,
Ingatkan salah blog tadi. Sebab gambar besar betul.. heheh

Sampaikan ucapan Selamat Hari Lahir untuk abear akak tu..

zareda said...

PB

Happy Birthday To abear cik PB tu hokay..

jangan lupa hadiah upgrade dari kelas ekonomi ke kelas bisnes tau.. hikhikhik

Bak kat ummi tu.. 2 years more.. hahahaha

AZANI said...

38?sayaingat 28 tadi?awet mudalah abear...selamat ulangtahun abear, semoga dirahmati dan diberkati usia,kehidupan dan keluarga adanya Amin.

atty's said...

happy besday tp abg pb..

Kak Elle said...

selamat menyambut hari lahir yg ke 38 semoga bahgia selalu di samping keluarga tercinta.

manlaksam said...

Steady abear !!..........
Lagi dua tahun baru boleh join kelab.
Hehehehe....Pok Mae bergurau jahhh....

Anonymous said...

Selamat hari lahir buat abear pB...kalau hari jadi rasanya 9 bulan sebelum dari tarikh ni dah jadi..

Doa saya agar abear bertambah keimanan bertambah harta dunia dan harta akhirat..

Doa saya agar abear mendapat family yang bahagia mendapat isteri yang kuat imannya dan mendapat doa dari anak-anak abear yang soleh dan soleha agak dapat membawa dan memimpin abear ke syurga...

Doa saya agak abear mendapat anak lelaki agar dapat menjadi waris yang kaut untuk keluarga abear..

semua tu doa ikhlas dari saya dan agar allah merestui semua doa saya..

amin.

McBudu said...

Saya masih ingat "hadiah" Birthday yang pB syorkan beberapa hari lepas! jangan lupa, the best of the best!

pB said...

MCB

Kalau yang tu, ingat aja nyer ...

Bukan malam ni , tapi malam esok.

pB said...

ANON

Do I know you??? Komen tu mcm dtg dari someone yang kenal pB n family pB jer.Kenal rapat....

Tks ...

Semua manusia hendak yang terbaik.

pB said...

POK MAE


Yup , duo tahun lagi , insyaallah dio cukup pak puluh ....

Nok masuk geng Pok Mae , keno bayar gapo gapo kor??

pB said...

KAK ELLE


Tks Kak Elle.
Mula mula tu ingat nak tempah besday kad dr Dodie. Pas tu lupa lar pulakkkk

pB said...

ATTY'S

Tks Atti. Nanti kak pB sampaikan ucapan Atty tu pada dia

pB said...

AZANI

Tu baru tengok gambar. Tak tengok orangnyer. Dari dulu sampai sekarang, tak berubah sikit pun. Kalau ada pun , sedikit uban di kepala. Pinggang still 28.

pB said...

ZAR

Nak kena gie spa lar kalau macam ni , esok. Cari bau bauan yang sexy ... Hi hi hi.

Yunus Badawi said...

Happy birthday to aBear. Kena siap2 utk dapat hadiah special "first class" dari pB. hehehe

Tukarlah lagu Imran Ajmain tu ke lagu Selamat Ulangtahun Sayang

azzah8 said...

pB, jangan lupa ambik cuti....hehehe...
eh...kalau hari Ahad tu dah cuti lah... just cakap ngan anak2 "ayah dan mak nak gi out-station"!!!!

Kasawari said...

mcam 28 tahun ler.. he he.. kasawari muda setahun tu...

semoga panjang umur, murah rezki, sihat sentiasa dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.. aminnn..

Abiey69 said...

tahniah.... masih dilanjutkan usia oleh Allah....
Moga hidup diberkati dan dirahmatiNya Insya Allah

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...