30 June, 2009

613

Salam .....

Mula mula tu , nak habaq sikit , gambar pertama dalam entry semalam , itu BUKAN pB. Itu anak dara pB yang nombor dua. Siti Nur Aqilah. Mostly semua yang kenal pB akan bagitahu yang Aqilah ni pB punya acuan. Muka memang ala ala nak sama dengan pB. Hanya dia seorang yang kira 95% ikut wajah pB. Anak anak yang lain , banyak mengikut gen che aBear.
Ok ....

Dah ada yang ingatkan pB tentang apa yang patut pB tulis hari ini.
Hari yang bersejarah dalam hidup pB dan keluarga.
Kehadiran anak "bongsu" perempuan kami , iaitu Nurin Azmatun. Hari ini merupakan hari ulangtahunnya yang ke ENAM. Dah besar dah anak Mama .....
Semua ibu hendakkan yang terbaik untuk anak anak mereka. Begitu juga dengan pB. Doa pB semoga Nurin menjadi anak yang solehah yang mampu membahagiakan pB walaupun pB sudah tiada lagi di dunia ini.
Jadi lah anak yang terbaik buat Mama dan aBah , sayangku.






Ini masa kena jemur.
(Seminggu selepas hari kelahirannya).




Ini masa baru baru boleh 'Kaki"






35 comments:

oghe said...

sweet girl ni... besar nanti akan ikut acuan pB gak...

tunggu la 4-5 tahun lagi...

AZANI said...

sorilah pB, kita ingat kan pB haritu.alahai.selamat aharijadi untuk anak yang bongsu.

Zareda Norman said...

Happy Birthday Nurin Azmatun

Rohaniah said...

ni kembar k.we nih...rambut dio tuuuuu...hehehe....celebrate ko?

maklang said...

canteknya rambut..ikal mayang...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..comelnya rambut dier... :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eh, macam nampak sorang wanita mcm muka anak akak tu kat secret recepi jumaat lepas ?ada pergi tak?

pB said...


E.L.I.S.S.M.I.E
Akak dok lepak kat pejabat jer jumaat lepas. Pelanduk tiga serupa kot.

Rambut dia sekarang dah tak sekerinting itu.

pB said...


MAK LANG
Sekarang dah tak kerinting macam tu lagi. Dah banyak kali potong , so ikalnya hilang...


sedihnyaaa

pB said...


KAK WEAR
Iyo kor?? Kembar kak wear... he he he

Nanti kalu pB gie ghumoh kak wear , kak wear keno tunjuk rambut tu

pB said...


ZAREDA
Thx. Tak ada celebration apa apa pun .


Still waiting ur email....

pB said...


AZANI
Tak per, small matter jer ...

pB said...


Oghe
Sweet mcm mama dia ... hi hi hi

achik said...

hepi besday Nurin..

MOKCIK AZWA said...

Hepiii besday to Nurin...comeynya dia...

Rohaniah said...

bukae kembar rambut PB...tapi kembar hari hehehe...rambut tu k.wear geram tengok jerr hehehe....

mamalisa said...

salam kak, cam best je makanan kat restoran mukmin tu, rasa nak cuba je..sek 19 kat mana area mana ek?bukan kat giant dok?

rasa-rasa kita ni pernah bersinggul bahu dok org shah alam ni?hehehe kat gian ke, SACC ke...

sya said...

Selamat Hari Lahir Nurin.. comel sungguh dia

Kak Elle said...

Happy birthday Nurin:)

tchersally said...

geramnya tengok rambut birthday girl tuh..Happy birthday Nurin..

pB ade anak jatae tak?

tulipurple said...

semoga jadi anak solehah nurin azmatun.sy dr dulu nak sgt anak rambut tinting..utk girl lah..cuteenye!

oghe said...

anak-anak semua okay tak bila sebut huruf "s" especially anak yang no 2 tuh..

AZANI said...

habis pB yang tudung kuning ke?itupun tak gemok juga,atau yang tudung pink sekerat?hi hi hi...sibuklah pulak saya ni...

pB said...


AZANI
Bro, semuanya salah. pB pakai tudung hitam malam tu. Tudung ala ala Ikin tu . pB yang ambil gambar sebab tulah Bro tak nampak pB.


Rasanya ada n3 yang dulu dulu, ada gambar pB. N3 ke Ulu Yam.

pB said...


OGHE
Yang ada masalah sebutan S tu ialah si kakak. Yang sulong pB. Kenapa??

pB said...


T.P
Insyaallah.Mana tahu , kot kot baby baru ni rambutnya kerinting....

Insyaallah

pB said...


CIKGU SALLY
Tenkiu al d bery beri much. pB tak ada anak laki laki .....

pB said...


KAK ELLE
Thx Antie.... Tak ada hadiah ker, aunty?

pB said...


KAK SYA
C d leg lar Kak Sya ... Ha ha ha , Gurau jer .....

Thx

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Happy brithday Nurin.....besar doh nurin..tahun depae dah nok masuk dajah 1....
tp sungguh la kak Pb...Aqilah meme butir2 supo kak pb...and sepupu2 sepapat kak kb pom sepesen gini la blako muko....chinese look ....hehehe

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua..ikut baca doa skali lagi otai..

Bapak said...

Happy brithday Nurin..

semoga doa ibu bapa mu termakbul..amin

Chekgu BaniHassim said...

saya suke rambut kerintingnye ituu...
uhuhu

pB said...


CIKGUBANIHASHIM
Ramai yang berkenan rambut Nurin nie.





BAPAK
Semua ibubapa mahu yang terbaik untuk anak mereka ...


Amin

pB said...


FDAUSAMAD
Boleh boleh , nanti pB singgah





JANNA
He he he... u know my familiessss .... Aqilah tu memae supo dengae kak pB. Mugo mugo dio ju'ruh lagi dari kak pB ....

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...