01 July, 2009

614

Salam


Apa nak tulis? Apa nak type? Apa nak update nie? Tiba tiba datang mental belock lar pulak. Rasa macam macam nak tulis , tapi tak tahu nak start kat mana ....
Hu hu hu



Tadi breakfast dengan aBear , kat Restoran Gembira. pB makan roti tampal. Sodap. Tapi yang tak sodap tu , selesai jer suapan terakhir, aBear nampak tikus mundok. pB nampak ekornya jer.
Terus ajak aBear keluar dari kedai tu .....
Ayooooorrrrrrrrr ..................................

Ni , pulak sekarang sambil type n3 , sambil dok tengok cerita MADU TIGA. Dah banyak kali dah dok tengok citer ni , tapi tak pernah nak jemu jemu ....

Kasiannnnnnn , kasiannnnnnnnnn
Keno langgar dengan lori taikkkkkkkkkkkkkkkkkk....
Dalam ofis , bapak pakai undang undang .......
OBERTIME ke , BINI Muda ker ????????
Hari ni abang nak makan sup ayam , tapi jangan lupa tambah MADU LEBAH

Eh , eh , kena terbungkus dengan seluar sekali
Kalau dia sakit , sapa nak jaga anak dia , AKU JUGAKKKKK
Saya ni manusia lembut hati , tak boleh tengok orang sakit

Jangan panggil saya Encik , panggil saya Jamil , lebih sedap ABANG JAMIL
Ya, baikkk . Baikkkk , ada makna tuuuuu.



Kah kah kah ....
Antara dialog yang pB dok dengar sekarang nie .....

10 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh geng laa sama incik suami..tengok citer pramlee yang sama tiap2 minggu pun rasanya dier tak bosan..huhu..SACC kiter takuttt..x lepas parking..hr tu kwn yang bawak:P tesco laa :)

~akuni~ said...

PB, takpe PB, tikus tu tumpang lalu je... kalau balik umah kat kpg (perlis) sama gak lar situasi nyer, lg best sbb umah sendiri kan... hmmm....

Rohaniah said...

budok2 dumoh ni pung berehi sangat la cerito p.ramlee gak...sanggup stay up nak habiskan, padahal tengok banyok kali doh...

TokNabe said...

Sejak dok melayan komputer dan internet ni dah jare nengok tv. kalu tengok pun kira tv online.

aNIe said...

Kalau akak pun kembang tekak jadinya bila nampak tikus mondok tu...

Ude dengan akak memang hantu cerita P.Ramlee...berpuluh kali ulang pun tak jemu2...Kalau cerita musang berjanggut atau pun Bujang Lapok Ude sampai dah hapal dah skripnya...

Zareda Norman said...

cuti ke PB..? besnyer lepak kat rumah.. zar ni sebulan dua ni tak leh cuti.. kerja mengekoriku kemana mana saja.. huhuhuuh

tapi citer P ramlee memang bes.. malam tadi keluarga 69..

pB said...


ZAREDA NORMAN
Zar, pB tengok kat pejabat. Kan kat pejabat pB ada Estro. Skrg dok tengok SUGAR channel AFC.

AZANI said...

tak dapat lagi pengarah yang macam dia lagi,kalau filem lain tengok 3 kali dah muak, p ramlee, kita nonton dari kecik sampai sekarang, pun terasa lawak lagi.

zino said...

kerja Pb kat opis tengok TV ya hehe

atty's said...

citer madu 3 mmg lawaks..

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...