24 July, 2009

634


Masih belum ada reseki lagi ....





Hmmmm .........




19 comments:

kakLuna said...

bulan depan...insyaAllah :)

kakpah said...

nanti ada la tu...

Purpleheart said...

insya Allah.. ada, cuma lambat skit..

redza said...

insyaAllah...nanti ada la tu sis...jangan berhenti berharap..dan jangan berhenti mencuba...

:)

TokNabe said...

Rezeki yg mana satu?

tchersally said...

x pe..usaha tangga kejayaan..

sya said...

Belum ada rezeki .. ingat petua kak sya n kak ani tuh

Rohaniah said...

next year pulok kot?

AZANI said...

cuba lagi pB.

adanz said...

hmmmm alangkah indahnya kalau hidup kita betul2 dalam drama.... boleh 'cut' mana2 scene atau part yg kita x suka.... aheks

Chekgu BaniHassim said...

takde rezeki???
takpe...maybe next time...

Neeza Shahril said...

sabar.. teruskan berdoa ya kakok..

Yunus Badawi said...

Ini rezeki berkenaan kerja baru tu atau nak tambah zuriat? Aku tengok yg lain tu mcm faham aje. Sorrylah aku slow sikit hari ni

zino said...

terima keputusan dengan hati terbuka.. belum ada rezeki ..

zino said...

mungkin di lain masa di lain tempat ..

Tulisan Dari Manjung said...

Maap....terkonpius sikit....
rezeki apa yang dimaksudkan tu...???


Anyway salam perkenalan ...ini komen TDM yang pertama untuk blog nie....
Blog yang bagus untuk dilawati selalu....
Drama hidup anda menarik untuk dibaca...
Harap kita akan jadi kawan yang baik kelak....

ikhlas Dari,

Tulisan Dari Manjung aka TDM

http://tercipta.blogspot.com/

Uncle Lee said...

Hi PB, you just stay easy and keep well, best regards, Lee.

maklang said...

jangan terlalu memikirkan nya...InsyaAllah berkat doa semua, rezeki tu adalah nanti...banyakkan bersabar...:)

pB said...


UNCLEE LEE
Hi Uncle , long time no see. U too. Keep well n stay happy always.





T.D.M
Salam Perkenalan pB hulurkan buat T.D.M . Terima kasih kerna sudi mengunjungi blog pB dan meninggalkan jejak di sini. Apa yang menarik dan baik kita jadikan ikutan, mana yang tidak elok , kita jadikan sempadan.

Harap kita akan berkawan baik hingga bila bila .....






BRO ZINO
Setiap kejadian ada hikmatnya. Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya.

Insyaallah , usaha tetap akan usaha.





YUNUS BADAWA
Boleh blako. Two in One. Awat slow???






ADIK JA
Usaha tetap usaha. Kalau ada rezki , insyaallah adalah tu .. Yg pasti doa tetap doa.






C.B.HASHIM
Yang penting jangan putus asa. Tak gitu , cikgu....





ADANZ
Itu hanya berlaku dalam tv sahaja.... Boleh diedit edit. Boleh di delete delete.
Hmmmm ....






AZANI
Insyaallah .. Akan tetap cuba hingga akhir waktu







KAK WEAR
Time limit hingga hujung tahun ni sahaja. Next year , tutup kedai.





KAK SYA
Yup.Yup. Petua akak berdua akan pB ikut. Tauge banyak banyak. Kena cari resepi ni. Tak kan nak makan tauge celur hari hari... He he he






T.SALLY
Betul tu. Usaha tetap usaha. Jadi tak jadi , itu resekiii ...






TOK NABE
Hi hi ... Cubo teko ....







REDZA
At certain point and moment , memang rasa nak give up dah.Umur pun dah banyak. Badan pun dah rasa tak larat. Tapi , bila tengok aBear , timbul rasa belas , timbul rasa sayang... Tu yang cuba tetap cuba tu ....






PURPLE HEART
Jangan lambat sangat. Badan dah tua dah nie ...






KAK PAH
Insyaallah, berkat kawan kawan kat blog ni , insyaallah ada ...







KAK LUNA
Bulan depan , bulan rehat . Bulan September , cuba lagi.. He he he

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...