07 September, 2009

680





Alangkah seronoknya kalau esok cuti lagi ...


lepas sahur , boleh sambung tidur lagi ...


tak yah letih letih mandu ke Shah Alam ...


Hu huhu


Nak ambil cuti , cuti tinggal 9 hari jer lagi.
Kena save sebab nanti hujung tahun nak holidayyyy ...

7 comments:

Webmaster@Echam said...

Hohohhoo.. lagu tu pulok... kawe cade demo gi ambik mc esok. Demo ghoyak ke doktor tu demo dok sehat nok kijo. Lagipun lo ni kalu rase dok sehat jange gi. Bahayo!!!! Demo ghoyak gitu esok dehhhh..

cHeRyNa PiReS said...

boleh dah kot nak amik cuti...tinggal brape bulan je nih...tp nak amik holiday tuh sampai brape ari pulak ye?mesti tptnya special kan!

maiyah said...

salam.. sy dah lame dok cuti hehe

manlaksam said...

pB,
Kepit bawang bawah ketiak, pah tu gi jumpa doktor, gerenti suhu tinggi. Dapat lah MC.

pB said...


POK MAE
Krijo jugok lar Pok Mae sebab Jumaat ni nok g HUKM. Skalo kalu g HUKM ni , buleh mC...





MAIYAH
Salam Kembali. Moga Maiyah sihat sihat hari ini.





CHERY
Pasal holiday hujung tahun ni baru nak plan plan. Tak confirm lagi. Cuti nak kena simpan sebab tahun depan nak ke Sarawak lagi. Adik ipor nak kawin





ECHAM
Krijo jugok hari ni. Tapi lepah sahur tadi, asyik dok bersin pulok doh.

Mak Su said...

sama ler ngan maksu. kira public holiday, huhuhu, dah malas dah nak kerja

aNIe said...

Akak ni sampai malas nak tido lagik dah...heheheh...asyik tido aje...ari ni lepas sahur dah takmo tido lagik...

1291

Bismillah ..... Assalamualaikum ..... Lamo benar tok update bloq ni. Kalau bendo hidup , lamo doh mati..... Bukae tok ingat kor bl...